LÁJFHEKK

Hello Kitty védi a szukák erkölcsét

2012. október 3., szerda 13:34

Teljes a káosz a Hello Kitty-s termékek palettáján. Az még hagyján, hogy van cicás klotyópapír, joghurt, vagy kéztörlő. Egy fokkal bizarrabb, hogy a patkánynagyságú kutyákat tartó célcsoportot is a rózsaszín cicás kutyaretiküllel és hozzá passzoló ürüléktartó zacsival bombázzák. Az viszont már egész perverz, hogy mostantól tüzelőbugyi formájában látható kutyafenekeken a vízfejű macska.

A Fressnapf üzletlánc amúgy is bővelkedik Hello Kittys kutyafelszerelésben (ez az árukapcsolás azért elég nehezen értelmezhető, hacsak nem szándékos iróniaként), tegnap az óbudai üzletükben azonban vidám élménnyel gazdagodtam. Kíváncsian vettem szemügyre egy ártatlan külsejű, rózsaszín dobozkát, amiről Hello Kitty nézett vissza. Közelebb hajolva derült csak ki, hogy a doboz tartalma nem más, mint a tüzelő szukákra adható menstruációs bugyi (hangosan felröhögtem, a mellettem elhaladó eladó pedig megértően bólogatott). Maga a bugyi persze szuper találmány (legalábbis a gazdának, mert szerencsétlen kutyák többnyire megőrülnek tőle), mert enélkül lehetne folyamatosan takarítani a vérző kutya után. Csakhogy míg nagyfejű macska nélkül már nagyjából ezer forint körül kaphatunk megfelelő, profi darabot, addig a Hello Kittys verzió 2999 forintba kerül, és nem biztos, hogy nem fogják körberöhögni szerencsétlen állatát, ha ebben viszi sétálni...

Ön mit szól a bugyihoz? Írja meg nekünk a Facebook Shopaholic oldalán!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta