LÁJFHEKK

Hello Kitty joghurt: émelyítő, kevés, értelmetlen

2012. július 10., kedd 10:55

Amikor a jégkrémkörképhez gyűjtöttük a fagylaltokat, megakadt a szemünk egy régi ismerősön: Hello Kitty nézett velünk farkasszemet a hűtő egyik polcáról. A vízfejű macska képe rózsaszín pohárkába zárt eper ízesítésű joghurtot takart, persze nem bírtuk megállni, hogy ne vigyük haza.

SAM 2952
Fotó: Divany

Mivel baráti körben többen is nagy cicarajongók, otthon egy kisebb alakulat gyűlt össze, hogy megízlelhesse az édes masszát, és hogy természetesen megcsodálhassák – és nyilván megkaparinthassák – a fantasztikus Hello Kitty-s ajándékot, amit a pohár ígért. Az első megdöbbenés akkor ült ki a kóstolók arcára, amikor a beleállított kiskanálnak még az öblös része sem tudott elsüllyedni a joghurtban. Utólag gyorsan átfutottunk a pohár szövegén, hogy igazából milyen súlyúnak is kellene lennie az epres desszertnek. Természetesen igencsak nagy számokkal fel van tüntetve: 100 g. Azért csak ennyi, mert a pohár egyik felében található az édes joghurt, míg a másik felében az ajándék lapul. Mindegy, a joghurt amúgy is teljesen érdektelen a rajongók számára – állapították meg többen rögtön: a lényeg, hogy rajta van a rózsaszínű macska, és van hozzá szuper ajándék, a többi nem számít!

SAM 2960
Fotó: Divany

Akkor még nem tudták, hogy az émelyítően édes, műanyag eperízű, szóval eléggé ócska joghurt után a második csalódás a meglepetés lesz, amit a kis pohár rejt: egy picike Hello Kitty figura, amivel túl sok mindent nem lehet kezdeni. Nincsen belefűzve sem zsinór, sem kulcstartókarika, hogy valamire rá lehessen akasztani, és még csak nem is öntapadós az alja, szóval egyszerűen felragasztani sem lehet a gyerek kis asztalkájára, polcára vagy például a kocsi műszerfalára, esetleg az irodai asztalra/monitorra.

Így tehát az öttagú zsűri a következőképpen döntött: egycentis műanyag Hello Kitty ide vagy oda, még így sem éri meg megvenni az egyébként ráadásul förtelmes ízű, 299 forintos joghurtot.

SAM 2956
Fotó: Divany

Tetszik önnek a Dívány Shopaholic blogja? Keressen bennünket a Facebookon!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta