LÁJFHEKK

Itt a tavasz: barnítókrém nincs, de akciós a csokimikulás

2012. május 9., szerda 09:34

Éppen egy teszthez készültem vásárolni pár dolgot egy közeli Tesco üzletében, ahol felvilágosítottak arról, hogy önbarnítót ilyenkor már nem lehet kapni!

IMAG3858

A piperecuccokat felsorakoztató osztályon tanácstalanul járkáltam a sorok között, mert a Dove-os önbarnító krémen kívül egyet sem találtam. Próbáltam a polcfeltöltőket megkeresni, hogy megkérdezzem, merre találom a barnítókrémeket, de sehol nem láttam senkit. Hasonló eset, mint amilyenbe az Auchanban futottunk bele pár nappal ezelőtt, csak ott a termék helyett az árakat nem találtuk. Muszáj voltam elmenni az információs pulthoz érdeklődni, ahol egy kedves hölgy közölte, hogy ilyenkor már nem árulnak barnítókrémet. Csalódottan mentem vissza az áruházba, és azon morfondíroztam, hogy én igenis vettem már a Tescóban önbarnítót – nem sokkal nyár előtt is… Ami viszont még érdekesebb, hogy rögtön a kozmetikai termékek és a gyümölcsök között csokimikulást lehet kapni! Értem én: krémtől barnulni csak télen lehet, a csokimikulás viszont egész évben menő… de hogyan magyarázza meg a gyereknek a nyári Mikiket?

IMAG3856

Tetszik önnek a Dívány Shopaholic blogja? Keressen bennünket a Facebookon!

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

SZÓLJON HOZZÁ!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta