Új műsorára készül Gombos Edina

gombos-leadGombos Edinának bejött a romantikus szerelem, kubai férje is megszerette hazánkat, bár a magyarok rosszindulatát nem – a tévés-rádiós műsorvezető a rádiós lazaságról, készülő új tévéműsoráról, illetve arról, hogy Albertóval nem a pelenkázón szeretik egymást, ahogy azt a média világgá kürtölte.

article-type-interju

 

Gondolkoztál már azon, miben lenne más az életed, ha magyar férjed lenne?

Nem szeretem az általánosítást, skatulyázást. Sőt, tiltakozom is ellene. Magyar és kubai férj között is akad jobb vagy rosszabb. Szerencsére nem kellett csalódnom a megérzésemben, Alberto nagyszerű férj és apa, olyan társ, amilyenre mindig is vágytam.

gombos-alloAz egyik tévéműsorból – amelyben hírességek szerepeltek a párjukkal - kiderült, hogy legalább annyi dolgot vett át Alberto a mi kultúránkból, mint te az övéből. Mi az, amin mégsem tudsz változtatni rajta?

A túlzott nyugodtsága ebben a felgyorsult, pörgős környezetben is megmaradt. Kubában a két órás, sőt a másfél napos késés is megszokott, elfogadott. Ha például kilencre kell menni valahová, ő nyolckor még a fürdőkádban ül. Idegeskedés helyett inkább gyorsan összekapom magam és elkészítem a gyereket is, majd amikor indulnunk kell, „betuszkolom” a férjem a kocsiba.

Mi az, ami őt zavarja bennünk, magyarokban?

Nem érti ezt az őrült pénzhajhászatot, a teljesítménykényszert, és elege van a rosszindulatból, pletykálkodásból is. Szerinte mi, magyarok állandóan kibeszéljük, leszóljuk, kritizáljuk egymást és magunkat is. Szeptemberben a mediterrán Spanyolországban pihentünk. Albertonak nagyon tetszett a helyiek nyitottsága, lazasága, és az, hogy ott nem az a fontos, mennyit keresel és milyen autód van.

A már említett műsor után sokakban az maradt meg, hogy ti vagytok az a házaspár, amely a pelenkázón szereti egymást. Ezt viccnek szántátok, a bulvárújságok viszont felkapták és tényként közölték. A honlapodat olvasva éreztem, hogy rosszul esett neked a ferdítés.

A kereskedelmi tévék, hogy növeljék a nézettséget, gyakran messzire mennek és túlzásokkal reklámozzák a műsorokat. Aki már látott közelről pelenkázót, az tudja, hogy badarság, amit rólunk írtak. Mégis mindenki elhitte, megbotránkozott rajta. Azon háborodtam fel, hogy az internetes fórumokon azt írták, undorítóak vagyunk, mert bemocskoljuk a kislányunk babás dolgait. Fogalmuk sincs, milyen szülők vagyunk! A viccnek szánt pelenkázós történet elferdítése sokat ártott nekünk.

A történtek ellenére vágysz vissza a tévébe?

Élvezem, hogy szabad vagyok. A rádióban nem mondják meg, milyen színű legyen a hajam, kinek adjak interjút és milyen műsorban kell kötelezően szerepelnem. Ezek tényleg nem hiányoznak. Persze, ha egy visszautasíthatatlan ajánlatot kapnék, elgondolkodnék a tévés pályám folytatásán. Pénzzel nem, csak remek műsorötletekkel lehetne motiválni. Az biztos, hogy nem szeretnék már úgy a köztudatban lenni, mint a „ TV2 sztárja”. A rádiónál sokkal régebb óta vagyok, 15 éve.

Pedig a mostani munkahelyed nincs biztonságban. A frekvenciapályázat miatt a Sláger rádióban is érezhető a feszültség.

Bízom a csatorna remek pályázatában, az amerikai anyacégben és az itteni főnökeimben is. De azt is megtanultam a médiában töltött hosszú évek alatt, hogy a bajban csak magamra számíthatok. Ezért is tartok mindig egyszerre több vasat a tűzbe. Most a rádió mellett egy egészségportálnál dolgozom, ahol cikkeket írok és élő adásom is van. Konferálok, elindítottam a saját honlapomat, a gombosedina.hu-t és – nektek árulom el elsőként -  hamarosan saját televíziós műsorral jelentkezem.

Lehet tudni, melyik csatornán?

Ezt még nem árulhatom el, csak annyi tudható, hogy egy nívós gyerekműsoron dolgozom.
 

gombos-csalad


És hogy van a kis Miranda?

Október 22-én lesz egyéves. Nagy szülinapi bulit rendezünk neki, amelyre minden kis pajtását meghívunk. Amúgy már jár a kislányunk, 10-15 szót ismer magyarul és spanyolul. Az apukája csak az anyanyelvén szól hozzá.

Egy nőknek szóló médiumban vétek lenne egy interjúból kihagyni azt a kérdést, amely az alakodat firtatja. Szóval Edina, mi a titkod? Fogyókúra? Torna?

Titok… na, az nincs. Soha nem fogyókúráztam, nem tudom sanyargatni magam. A szülés után csak mellben voltak szűkek a régi ruháim, ami nem olyan nagy baj. A terhességem alatt 10-11 kilónál többet nem szedtem fel, majd tíz és fél hónapig szoptattam Mirandát és végig tartottam a súlyomat. A hasammal még nem vagyok elégedett, tornáznom kellene, de e helyett inkább a babakocsis sétákat választom. A zöldségekre, salátákra korábban fintorogva néztem. Most mindennap készítek Mirandának valamilyen zöldséges pürét egy kis májjal, csirkehússal. Annyira megszerettük ezeket Albertoval, hogy a babakaja egy ideje három főre készül nálunk.

 

cikk-tipus-linkek

Ha a fitneszórarendedben túlsúlyban van a step aerobic, valószínűleg nem a legtrendibb helyre jársz, mert ma a természetes testformálás idejét éljük – a hetedik hónapban járó Béres Alexandrát arra kértük, pihenjen meg egy kicsit a Díványon, és meséljen a legújabb fitnesztrendről. | Béres Alexandra: formáld természetesen!

Gregor Bernadett nem koplal és nem tornázik, viszont elárulja, mikor és hol figyeljenek azok, akik saját szemükkel szeretnék látni rajta azt a 3-4 kiló súlyfelesleget… A gyönyörű színésznő szépségről, ruhákról, főzőcskéről, hajhosszabbításról és szülés utáni testtömegszámításokról. | Gregor Bernadett és a mérleg

 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek