Kismamadömping a WAMP-on

kismama_wampRendhagyó piacolásra készül a hét végén az Erzsébet téren havonta jelentkező, jól ismert WAMP művészpiac. Június 7-én, vasárnap a kismamáké és a kispapáké a főszerep
a Baby on Board különkiadáson.





Dizájnerek, stílustanácsadók, ruha- és kiegészítőgyártók, játék- és gyerekbútor-készítők egyként vonulnak majd fel – színesbe öltöztetve a szürke és funkciójától megfosztott valamikori Volán-épületet. Ez eddig a megszokott. Erre a hétvégére azonban biztosan prognosztizálható, hogy nem a karcsú derekaké lesz a főszerep – a hamarosan gyermekes anyákká serdülő pocakosok tömeges felbukkanása várható.

A hormonjaiktól megbolydult kismamák bizonyára sikongatva szaladnak majd a játékokat árusító pulttól a baba-, mamaruházati termékekig, a rugdalózóktól a takarókig és vissza – egészen addig, amíg kitikkadtan le nem rogynak egy-egy kismama-előkészítőnek beillő előadás erejéig. A kispapák tehetik ugyanezt, vagy kikapcsolódásként Horváth Éva sportrekreátor előadásán regenerálódhatnak, illetve az ígéretes nevű Mester Dóra szexoktatónál eleveníthetik fel elveszettnek hitt emlékeiket.

A meghirdetett fotózás kedvéért lilába öltözött kismamák Dj Nizarra relaxálhatnak, és szuperegészséges koktélokat szürcsölhetnek az időjárás függvényében. Bár előre látható, hogy kevesen térnek haza e hét végén üres kézzel, mi inkább arra vagyunk kíváncsiak, hogy pár hónap múlva lesz-e folytatása a Baby Boom-piacnak – immáron babakocsi-szépségversennyel kiegészülve.

program-szervezo-try

WAMP művészpiac
2009. június 7., vasárnap, 10.00–19.00
Bp. V., Erzsébet tér

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek