KULTÚR RÖVIDHÍR

5 fantasztikus Harry Potter tetkó

2011. július 13., szerda 19:07

Pár hónapja közöltünk egy válogatást a legcikibb tetkókról, abból azonban sajnálatos módon kimaradtak a Harry Potteres darabok - most pótoljuk ezt a mulasztást.

A Harry Potter franchise a végéhez közeledik, ami nyilván elég sok rajongói agyat borít gyászba. A gyász következtében csökken a józan ítélőképesség, ami aztán olyan dolgokat eredményez, mint az itt látható rajongói tetkók, amiket a Refinery29 jóvoltából közzé is teszünk. Egytől egyig fantasztikusak. Van ciánkék Voldemort, szájbelsőre írt RIDDIKULUS és roxforti látkép, illetve, hát az csak valószínű, hogy Roxfort, mert kissé sematikusra sikerült az ábrázolás. Szépek, na.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta