KULTÚR RÖVIDHÍR

Terézanyu klubot hoz létre Rácz Zsuzsa

2011. április 13., szerda 12:49 |

A klub egyfajta támogató női közösség, amelynek a tagjai számíthatnak egymásra, mert a női életpályák sikeres alakulásában alapvető szerepet játszanak a támogató hálózatok.

Szeretnél egy országos női klub tagja lenni, ahova azért járunk, hogy jókat beszélgessünk minden olyan témáról, ami foglalkoztat minket, de talán ritkán hozzuk szóba? Ahol barátságokat köthetünk és olyan közösséghez tartozhatunk, amelyben mindenkinek a tudása, tapasztalata egyformán számít? – tette fel a kérdést sajtóközleményében Rácz Zsuzsa író.

A Terézanyu Klub célja, hogy teret biztosítson egy támogató női közösség létrejöttéhez, a tagok számíthatnak egymásra, mert a női életpályák sikeres alakulásában alapvető szerepet játszanak a támogató hálózatok.

A Klub nyitott mindazon nők számára, akik egy biztonságos, elfogadó, dinamikus közösséghez szeretnének tartozni, és ezért ők maguk is szívesen tesznek.Minden tag tudása értéket képvisel: értsen valaki a kertészkedéshez, a gyermekneveléshez, süteménysütéshez, a joghoz, a tanításhoz. Úgy tartják, egy jó közösségben mindenki tudása hozzáad a többiekéhez.

Az első klubest  április 15-én, 16.30-kor kezdődik Budapesten az Aranytíz Kultúrházban.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta