KULTÚR RÖVIDHÍR

Pesti nőket keres a Maszkura és a Tücsökraj

2011. január 24., hétfő 08:34 |

A zenekar készülő, Pesti nők című kislemezének borítójához január 26-i koncertjének közönségében kívánja megtalálni az ideális alanyokat. Csajok, jelmezre fel!

„Egy titkos helyen” készül a Maszkura és a Tücsökraj új kislemeze, a Pesti nők. A különleges albumon 5 saját dalt dolgoznak át, a koncepció csupán annyi: senki ne maradjon ülve, amikor hallja.

Mivel a zenekar tagjai úgy gondolják, hogy a táncoló lányoknál nem sok szebb dolog van a világon, és szubjektív felméréseik alapján „a Tücsökraj koncertjein vannak a legjobb nők”, a zenekar most arra kéri a közönségét, mutassa meg, milyen is az igazi pesti nő.

Ehhez nem is kell mást tenni, mint január 26-án elmenni a Klauzál téren található Mánia Music Stage-be, a Maszkura és a Tücsökraj koncertjére, és igazi pesti nőnek öltözni. A zenészek és beépített gerillafotósaik ott vadásznak majd a tömegben, hogy elcsípjék azt a pillanatot, amikor a legdögösebbek a lányok.

A képeket nem öncélúan, belső felhasználásra készítik, hiszen ezekből lesz összeállítva az új kislemez borítója, így az egész világ megtudhatja, milyen is egy igazi fülledt pesti éjszaka.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta