Pesti nőket keres a Maszkura és a Tücsökraj

A zenekar készülő, Pesti nők című kislemezének borítójához január 26-i koncertjének közönségében kívánja megtalálni az ideális alanyokat. Csajok, jelmezre fel!

„Egy titkos helyen” készül a Maszkura és a Tücsökraj új kislemeze, a Pesti nők. A különleges albumon 5 saját dalt dolgoznak át, a koncepció csupán annyi: senki ne maradjon ülve, amikor hallja.

Mivel a zenekar tagjai úgy gondolják, hogy a táncoló lányoknál nem sok szebb dolog van a világon, és szubjektív felméréseik alapján „a Tücsökraj koncertjein vannak a legjobb nők”, a zenekar most arra kéri a közönségét, mutassa meg, milyen is az igazi pesti nő.

Ehhez nem is kell mást tenni, mint január 26-án elmenni a Klauzál téren található Mánia Music Stage-be, a Maszkura és a Tücsökraj koncertjére, és igazi pesti nőnek öltözni. A zenészek és beépített gerillafotósaik ott vadásznak majd a tömegben, hogy elcsípjék azt a pillanatot, amikor a legdögösebbek a lányok.

A képeket nem öncélúan, belső felhasználásra készítik, hiszen ezekből lesz összeállítva az új kislemez borítója, így az egész világ megtudhatja, milyen is egy igazi fülledt pesti éjszaka.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek