KULTÚR RÖVIDHÍR

ABBA-hasonmás- és karaoke-verseny: harcra fel!

2011. január 18., kedd 11:36

Január 22-én a győri ETO Parkban dől el, ki hasonlít legjobban a legendás ABBA együttes tagjaira, a vállalkozó szelleműek pedig akár egyéni és csoportos karaoke-mutatvánnyal is harcba szállhatnak az ABBAWORLD kiállításhoz kapcsolódó online versengésben.

A győri ETO Parkban december 4-e óta látható ABBAWORLD kiállítás nem csak a legendás ABBA zenekar pályájába enged bepillantást, de hasonmás- és karaoke-versennyel is színesíti a kínálatot.

Igencsak izgalmasnak ígérkezik az ABBA-hasonmásverseny, amelyre december közepe óta folyamatosan érkeztek a jelentkezések: a legélethűbb hasonmásokat a január 22-én megrendezett döntőn választják ki. A helyezéseket a www.abbaworld.hu oldal látogatói által leadott szavazatok és a zsűri döntése határozza meg 50-50% arányban (a hasonmásverseny esetén 8 főt a szavazatok, 7 főt pedig a zsűri döntése alapján választanak ki). Aki viszont hasonlóságban nem annyira, ám hangban erős, az az egyéni és csoportos (minimum 2 fő) karaoke-versenyen bizonyíthat.

Rögzíts magadról videót, ahogy éppen ABBA-t énekelsz, és töltsd fel a honlapra a regisztrációdat követően. A legjobb 10 jut a döntőbe a rájuk leadott szavazatok, illetve a szakavatott zsűri véleménye alapján. Ők a fináléban bizonyíthatnak a hírességekből álló zsűri és nagyközönség előtt. Mindhárom kategória döntőjének helyszíne a győri ETO Park, ezen belül is az ABBAWORLD kiállítás: a karaoke-csapatverseny döntője február 12-én, az egyéni kategóriáé pedig március 5-én lesz, a nevezéseket csapatok esetében február 7. éjfélig, az egyénieket pedig február 28-ig várják. A nyeremények mindhárom kategóriában ugyanazok: az 1. helyezett 50 ezer, a 2. helyezett 30 ezer, míg a 3. helyezett 20 ezer forint értékben kap ETO Park Vásárlási Utalványt.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta