INTIM RÖVIDHÍR

Káma Szútra pózok az asztali lámpán

2010. január 13., szerda 15:49

A számítógépes munka elképesztően unalmas tud lenni, feltétezzük, egy ilyen pillanatban született a Káma Szútra-lámpa ötlete is.

cikk-tious-rovid


kamaszutra-lampaTalán a tervező valahol egészen máshol szeretett volna lenni, és valami egészen mást szeretett volna csinálni. Az USB-csatlakozóval felszerelt neonlámpa semmi perc alatt piros lámpás negyed hangulatot teremt, unalmas izzók helyett ugyanis izgalmas szexpózokat „tekertek” a lámpatestbe. Arról elképzelésünk sincs, hogy a figyelemelterelésen és a homályos fényviszonyokon kívül mire lehet még jó a szerkezet, egy biztos, feltűnő. 

foolishgadgets.com

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta