INTIM RÖVIDHÍR

Párkapcsolatban kiegyensúlyozottabb az orgazmus

2011. július 31., vasárnap 18:58

Párkapcsolatban a nők és a férfiak is majdnem annyiszor jutnak el a csúcsra, az egyéjszakás kalandoknál legtöbbször csak a férfinak jó.

A nő meg az orgazmusképesség örök kérdés, míg a férfiaknak gyakorlatilag bármikor összejön, addig a nőknek idő kell hozzá. Ezt bizonyítja Dr. Elizabeth Amstrong szociológus kutatása is, aki 12 ezer diák bevonásával készítette el azt a felmérést, melyben orgazmikus tapasztalataikról számoltak be a fiatalok.

A szociológus kutatók a válaszokból leszűrték, hogy a kapcsolat elején a nők a férfiakhoz képest csak 35 százalékos csúcsélményt tudnak felmutatni, de a kapcsolat erősödésével és az idő előrehaladtával már 80 százalékos ez a ráta - írja a sundancechanel. Ettől függetlenül mindkét műfajnak vannak rajongói, az okokra a tanulmény nem is tért ki.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta