Korhatár

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

INTIM RÖVIDHÍR

Pénisznyalóka, szexcukorka - őrültségek az édességgyárból

2011. július 15., péntek 18:54

A cici- és a pénisztészta után meg sem lepődünk azon, ha az édességipar is erotikában utazik. Ékes bizonyítéka ennek a szexcukorka meg a péniszes pillecukor.

Hiába, egy csipetnyi +18 tartalommal minden sokkal jobban eladható, még a mezei mentolos cukorka is komoly vonzerővel bír, ha van egy kis köze az erotikához. Márpedig a szex utáni cukorkának igenis van, nevében legalábbis: annak az After sex mints (Szex utáni mentolos cukorka) nevet adták – és valamiért egyből elhisszük, hogy szex után mentolos cukorkát kell szopogatnunk. Pedig nem is.

Persze nem csak a nevében lehet egy édesség érzéki, formája is sokat lendít az eladási számokon. A pénisz alakú, koktélízű nyalóka például meglehetősen provokatív. Hasonlóképp a pillecukor alapú minipéniszek, amikhez, az izgalom fokozása érdekében, érzéki csokoládészószt is csomagoltak - a mártogatáshoz. Hujj!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta