INTIM RÖVIDHÍR

Ma este cici lesz vacsorára

2011. június 1., szerda 18:32

A spagetti egy olyan étel, ami mindig jó választás akkor, ha nem tudjuk, mit főzzünk vacsorára. Gyors, egyszerű és finom. A cicispagetti óta pedig még szexi is.

Az erotikus ételek tárháza kimeríthetetlen, ott vannak ugye az afrodiziákumok és az olyan ínycsiklandó étkek, mint a csokoládé, a pezsgő vagy az eper. Persze nemcsak íze, színe és hasznosanyag-összetevője miatt lehet szexuális egy étel, formája is számít - ahogy az a cici-és péniszalakú tészták esetében is. Pasta Boobs és Penis Pasta a művészneve annak a durumtésztának, melyek különlegessége a formában rejlik, azt a női mell, illetve a hímvessző ihlette. A tészta kiváló eszköz a csábításhoz, a megbotránkoztatáshoz, de egy jóízű röhögéshez is.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta