INTIM RÖVIDHÍR

A görögszéna megdobja a férfilibidót

2011. június 22., szerda 22:23

Aki szexuális teljesítményével nem elégedett, fogyasszon minél több curry-t, annak ugyanis része az úgynevezett görögszéna mag, ami igazoltan javítja a férfiak szexuális teljesítményét.

Hatvan férfi vállalkozott arra, hogy hat héten keresztül naponta kétszer egy speciális, görögszéna magból készített kivonatot vesz magához, a vizsgálatok pedig a szexuális hajtóerő megugrását igazolták – írja az express.

A görögszéna időtlen-idők óta ismert gyógynövény, amit az ókori egyiptomiak füstöléshez, balzsamozáshoz használtak, manapság pedig a curry egyik fő összetevőjeként tartanak számon. A növény hatóanyagai (alkaloidok, nikotinsav, poliszaharid, olaj, fehérje, aminosav, cserzőanyag, flavonoid, ásványi anyag, vitaminok) a magban találhatók. A mag erős illatú, aromás, sokan az ánizshoz hasonlítják, külföldi gyógyászati könyvekben pedig még drognak is minősül. Szexuális erejét a szaponin nevű összetevőnek tulajdonítják, ami a férfi nemi hormonokra hat.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta