INTIM RÖVIDHÍR

Ehető testpúder és ízesített péniszkrém

2011. június 13., hétfő 20:11

A szexben az ízesítés nem ismeretlen műfaj, ismerjük a gyümölcsös óvszert, a koktél ízű síkosítókat, a cukortangát, de van kimondottan az intim zónákra tervezett ízesített masszázskrém meg ehető testpúder is.

Boldog Hímvessző (Happy Penis) nevet kapta az a termék, amit értelemszerűen a férfi intimzónájára terveztek, a krém különlegessége, hogy nemcsak masszázshoz és síkosításhoz kiváló, de az íze is kellemes.

Egy további kedves és ehető termék a vattacukor ízesítésű testpúder, amihez egy bugyirózsaszín pamacs is tartozik, azért, hogy a por adagolása érzékibb legyen. Aki esetleg nem szereti a vattacukrot, a termékből van vaníliás, mézes és csoki ízű is. Használata egyszerű, majdnem úgy működik, mint a sószóró. Őrület.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta