INTIM RÖVIDHÍR

Csak nőknek: nyuszivibrátor és intim masszázsgép

2011. május 11., szerda 19:08

Határozottan állíthatjuk, hogy a nőket elkényesztetik a segédeszközgyártók, a különféle izgatóknak se szeri se száma. Két különös objektummal bővítették a repertoárt.

A nyeregszerű iRide Rabbit vibrátor a férfi teljes csípőszerkezetét helyettesíti, anatómiailag minden szükséges részlet megtalálható az eszközön. De hogy teljes legyen a gyönyör, mindennek tetejébe még vibrál is a harsány rózsaszín eszköz. A használati utasításból kiderül, a szexjáték nemcsak magányos órák élvezeti cikke lehet, szex közben is bevethető.

Egy picit visszafogottabb eszköz a Bsoft masszázsgép, ami nemcsak az intim zónába, de a tenyérbe is tökéletesen illeszkedik, és nem utolsó sorban vízálló. A tölthető masszázsgép több fokozatú: vibrál, fokozatosan erősödve vibrál, illetve pulzál, és a zuhany alatt is bevethető. Kezelőfelülete kimerül egy nagy gombban, ami a masszázsgép közepén található és úgy működik, mint a telefonok központi menüje. Anyaga testbarát, érzékeny bőrűek is nyugodtan használhatják.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta