INFÓ

Utazás és VitalExpo kiállítás a HUNGEXPO-n

2013. február 7., csütörtök 13:02 |

Február 28. és március 3. között egy belépőjeggyel négy kiállítást is látogathat. A nagy népszerűségnek örvendő Utazás kiállítás mellett, a Karaván Szalon, a PORT.hu Bringaexpo és az új, VitalExpo, egészség és életmód kiállítás is várja az érdeklődőket.

Az egészséges életmód, a prevenció és rekreáció egyre nagyobb hangsúlyt kapnak mind az egészségügyben, mind napjainkban. Mostanáig nem volt olyan rendezvény, ami segítséget adott volna a tájékozódásban vagy akár csak a lehetőségek megismerésében. A VitalExpo kiállítás ezt a szerepet tölti be, segíti a kommunikációt a lakosság és az egészségügyi szolgáltatók között. Állami- és magánklinikák, gyógyszer-, gyógyászati segédeszköz- és étrend-kiegészítő gyártók személyesen mutatják be termékeiket és szolgáltatásaikat. A rendezvény célja, hogy az egészséges életmód egyre fontosabb szerepet töltsön be életünkbe, hogy az ebbéli célunkat támogató termékeket és szolgáltatásokat megismerjük. A bemutatkozás és a tájékoztatás mellett ezért számos vizsgálatot is ingyen végeznek el a kiállítás ideje alatt. Szűrővizsgálatokat több alkalommal az ország több helyén is tartanak, a VitalExpo-n azonban az ismert szűrések mellett komplex vizsgálatoknak is alávethetik magukat a látogatók. A teljesség igénye nélkül lesz vérnyomás- és vércukormérés, inbody testösszetétel vizsgálat, professzionális látásvizsgálat, homeopátiás gyógymódok, egyénre szabott folyadék beviteli illetve táplálkozással összefüggő tanácsadás és családi hidratációs tippek kicsiknek és nagyoknak. A szombati napon speciális szűrőkamionban végeznek kardiológiai, szemészeti, tüdőgyógyászati és egyéb vizsgálatokat.

Ha egészségről beszélünk, nem feledkezhetünk meg a betegségekről sem. Ahogy a megelőzés esetében, hosszas tájékozódásra van szükség a rekreációs lehetőségek felkutatásakor is. A betegségek felismeréséhez és kezeléséhez ismernünk is kell azokat. A kiállítás négy napja alatt számos ismert orvos tart előadást az előbbiekben említett témakörökben, úgy, mint a daganatos betegségek felismerése, ételintolerancia jellegzetes tünetei, sportolás és folyadékfogyasztás. Elsősegély-nyújtási tanácsokat személyesen Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője ad majd.

A kiállításra online kedvezményes belépőjegyet is válthat. Belépője az egyidejű Utazás kiállításra, Magyarország legnépszerűbb utazási vásárára, a Karaván Szalon lakókocsi, lakóautó és kemping bemutatóra és a hatodik alkalommal megrendezett PORT.hu Bringaexpora is érvényes.

Látogasson el családjával vagy barátjával a VitalExpo kiállításra, vegyen részt a vizsgálatokon és ismerjen meg minél több terméket és szolgáltatást.

Bővebb információért és a részletes programokért keresse fel weboldalunkat: www.vitalexpo.hu

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta