Utazás és VitalExpo kiállítás a HUNGEXPO-n

Zanza!

Február 28. és március 3. között egy belépőjeggyel négy kiállítást is látogathat. A nagy népszerűségnek örvendő Utazás kiállítás mellett, a Karaván Szalon, a PORT.hu Bringaexpo és az új, VitalExpo, egészség és életmód kiállítás is várja az érdeklődőket.

Az egészséges életmód, a prevenció és rekreáció egyre nagyobb hangsúlyt kapnak mind az egészségügyben, mind napjainkban. Mostanáig nem volt olyan rendezvény, ami segítséget adott volna a tájékozódásban vagy akár csak a lehetőségek megismerésében. A VitalExpo kiállítás ezt a szerepet tölti be, segíti a kommunikációt a lakosság és az egészségügyi szolgáltatók között. Állami- és magánklinikák, gyógyszer-, gyógyászati segédeszköz- és étrend-kiegészítő gyártók személyesen mutatják be termékeiket és szolgáltatásaikat. A rendezvény célja, hogy az egészséges életmód egyre fontosabb szerepet töltsön be életünkbe, hogy az ebbéli célunkat támogató termékeket és szolgáltatásokat megismerjük. A bemutatkozás és a tájékoztatás mellett ezért számos vizsgálatot is ingyen végeznek el a kiállítás ideje alatt. Szűrővizsgálatokat több alkalommal az ország több helyén is tartanak, a VitalExpo-n azonban az ismert szűrések mellett komplex vizsgálatoknak is alávethetik magukat a látogatók. A teljesség igénye nélkül lesz vérnyomás- és vércukormérés, inbody testösszetétel vizsgálat, professzionális látásvizsgálat, homeopátiás gyógymódok, egyénre szabott folyadék beviteli illetve táplálkozással összefüggő tanácsadás és családi hidratációs tippek kicsiknek és nagyoknak. A szombati napon speciális szűrőkamionban végeznek kardiológiai, szemészeti, tüdőgyógyászati és egyéb vizsgálatokat.

Ha egészségről beszélünk, nem feledkezhetünk meg a betegségekről sem. Ahogy a megelőzés esetében, hosszas tájékozódásra van szükség a rekreációs lehetőségek felkutatásakor is. A betegségek felismeréséhez és kezeléséhez ismernünk is kell azokat. A kiállítás négy napja alatt számos ismert orvos tart előadást az előbbiekben említett témakörökben, úgy, mint a daganatos betegségek felismerése, ételintolerancia jellegzetes tünetei, sportolás és folyadékfogyasztás. Elsősegély-nyújtási tanácsokat személyesen Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője ad majd.

A kiállításra online kedvezményes belépőjegyet is válthat. Belépője az egyidejű Utazás kiállításra, Magyarország legnépszerűbb utazási vásárára, a Karaván Szalon lakókocsi, lakóautó és kemping bemutatóra és a hatodik alkalommal megrendezett PORT.hu Bringaexpora is érvényes.

Látogasson el családjával vagy barátjával a VitalExpo kiállításra, vegyen részt a vizsgálatokon és ismerjen meg minél több terméket és szolgáltatást.

Bővebb információért és a részletes programokért keresse fel weboldalunkat: www.vitalexpo.hu

Blogmustra