INFÓ

Súlyos beteg vagyok! Úristen! Most mit csináljak?

2012. december 20., csütörtök 09:54 |

Sok emberben fogalmazódik meg ez a kérdés, amikor azzal szembesül: súlyos betegséget diagnosztizáltak nála vagy valamelyik családtagjánál, barátjánál. Magyarország élenjáró a daganatos betegségek, illetve más hasonlóan súlyos betegségek terén, és sajnos csak akkor döbbenünk rá a megelőzés, az egészséges életmód fontosságára, amikor már késő.

De mit lehet tenni, hogy nagyobb esélyünk legyen a gyógyulásra?

Egy nemrégiben készült felmérés szerint, a magyarok között rendkívül magas azok aránya, akik külföldi gyógykezeléstől várják a gyógyulást. Ugyanakkor sokan csak legyintenek: a külföldi gyógykezelés méregdrága, azt csak a dúsgazdagok engedhetik meg maguknak.

Valóban elérhetetlen lenne ez nekünk? Lehetőségünk sincs a diagnosztizált betegségük specialistájához fordulni, és új esélyt kapni?

A CIG Pannónia új Best Doctors programjával mindenki esélyt kaphat, és így az átlagos jövedelmű családok számára is megfizethetővé válik az, hogy külföldön, a világ legjobbnak tartott orvosai, kiváló felszereltségű kórházakban gyógyítsák Őket.

Linda is a Best Doctorsnak köszönheti az életét.

A Best Doctors Egészségbiztosításokat nemcsak magánszemélyek vehetik igénybe, hanem a béren kívüli juttatások részeként a vállalatok adómentes jövedelemként adhatják munkavállalóiknak.

Ne várja meg, míg már túl késő lesz már! Gondoskodjon előre!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta