INFÓ

Kendőzetlenül az örök ellenségről, a narancsbőrről

2012. április 6., péntek 13:01 |

A kutatók mai álláspontja szerint a cellulitis, közismertebb nevén narancsbőr nem csupán esztétikai probléma. A tudósok azt a szenzációs felfedezést tették, hogy az eddig csupán kozmetikai gondnak tartott kötőszöveti megbetegedés, a narancsbőr, a vénás betegség 0.stádiuma. Utána következik a nehézláb érzés, a seprűvénák, majd a kiteljesedett varikozitás, azaz a visszér kisebb-nagyobb fokú kitüremkedéséből fakadó vénás keringési megbetegedés. Sajnos a nők hormonális okok miatt, kötőszöveti lazaság miatt, hajlamosabbak a cellulitisre, mint az erősebbik nem képviselői, de férfiaknál is előfordul ez a megbetegedés.

A naracsbőrt tehát nagyon komolyan kell venni, hiszen, a vénás betegségnek még egy olyan stádiuma, amikor odafigyeléssel, megfelelő természetes alapanyagú készítmények használatával a súlyosbodás megelőzhető, s így nem csak a szépség nyerhető vissza, hanem az egészség is! A Cellustop étrend-kiegészítő kapszula 3 hónapig kúraszerűen szedhető azok számára akiknek a megelőzés és a feszes bőr elérése célként lebeg a szeme előtt. A Cellustop kapszula összetevői, Anti Cellulity Technology-val 4 ponton intéznek támadást a narancsbőr ellen, fokozzák a zsírszövetben a zsírsejtek anyagcseréjét, így méregtelenít, átmozgatja a zsírszövetet, nyirokkeringést fokoz, így segíthet a feszes a bőr eléréséhez. Valódi 4 in 1! Te is tudod, hogy manapság a megelőzésre helyeződik egyre inkább a hangsúly! A Cellustop-pal most ezt egyszerűen megteheted! Hogy ne csak egészségesnek érezd magad, hanem annak is látszódj! Látogass el a cellustop® kapszula honlapjára további információkért a narancsbőrről!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta