INFÓ

Ingyen csaptelep minden fürdőszobába

2011. május 19., csütörtök 15:45 |

A design szó ma általánosan használatos. Szuper design, új design, egyedi design.

A RAVAK kollekció tervezésekor olyan design jött létre, amelyet a felhasználók a legjobban használhatónak tartanak. A RAVAK design alapvető követelménye a mindennapi életben való hozzáadott érték, a termek egyszerű használhatósága és a hosszú élettartam – nem unja meg és sokáig élvezni fogja!

A tavasztól őszig tartó időszak az otthonteremtés, a lakásépítés, lakásfelújítás ideje. Az otthonok legféltettebb gyöngyszeme a fürdőszoba, vagy manapság sokszor a fürdőszobák. Sokszor egy a család női, egy a férfi tagjainak, színvilága, formái az egyes ízlésekhez igazítva. Egy intim szféra, melybe azért barátaink, ismerőseink számára bepillantást engedünk. Szeretjük kényelmesre, praktikusra formálni, hisz itt kezdődik-végződik a napunk, meghatározza hangulatunkat. Trendi burkolat, szép formájú akrilkád, vagy zuhanykabin, hófehér öntött műmárvány mosdó, ízléses tükör, ez mind a szemnek, kiegészítők, mint egy csúszásgátló szőnyeg, a biztonságos világítás, zenehallgatási lehetőség, könnyen kezelhető csaptelepek, strapabíró zuhanykabin-ajtó, ülőke a kabinba, vizes környezetnek ellenálló bútorok, kézreálló kapaszkodók és fejtámlák, ez pedig mind a kényelemnek, a praktikumnak szól. A RAVAK kínálatában ez mind megtalálható - kivéve a szőnyeget -, és ami még fontosabb, formailag egymáshoz igazított koncepciókban, rendszerekben kialakítva. A designtervezett kád formájához van alakítva a mosdó formája, de még a csaptelepé és a rendkívül hasznos kádparaváné is!

A kádak jó formai és okos belsőtér-megoldásai a RAVAK rendszereknél egyesítenek egy nagy kádat és egy zuhanykabint is – a függőleges kádfalak és lapos kádfenék maximális teret biztosítanak a fürdéshez és zuhanyozáshoz. A zuhanyozás kényelmet szolgálja a kádparaván, amely megakadályozza a víz kifröccsenését a fürdőszobába.

A zuhanykabinokból az adottságok függvényében válogathatunk a szögletes és íves, az edzett biztonsági üveg és műanyag betétlemezesek között, a keretes és keret nélküli ún. pántos változatok egyaránt elérhetők, attól függ, mennyit akarunk láttatni a burkolatból. A kabin lehet kifelé nyíló, kifelé és befelé nyíló, tolóajtós görgővel vagy sínnel, kibillenthető ajtóval vagy leemelhetővel.

A kád a legjobb minőségű, Lucite akrilból készül, üvegszál-megerősítéssel, vagy a speciális RAVAK PU-Plus technológiával, fontos, hogy a saját speciális lábán építsék be és mindegyik típushoz létezik szintén akril előlap. Minden RAVAK kádnak egyedi felhasználása és designja van.

Olyan kádat érdemes választani, melynek tulajdonságai a leendő használója számára a legfontosabbak.

A fürdőszobabútorok mélyrehatóan kezeltek agresszív párás fürdőszobai környezetszámára, valamint a legkorszerűbb technológiával szereltek, úgy fognak működni hosszú távon, mint a hal a vízben!

A minőség a véletlen ellentéte. Ezért a 3 RAVAK csaptelep-család gyártási folyamatában semmit sem bíztak a véletlenre. A csaptelepek nagy tisztaságú sárgarézből készülnek, amelynek a felületét megfelelő vastagságú króm borítja. A zárószelepek kerámiából készültek. Minden egyes csaptelep a gyártás folyamán tesztelésre kerül, hogy a legmagasabb minőség garantált legyen!

A RAVAK katalógusban minden terméknél ajánlások jelölik, mivel érdemes kiegészíteni, megkönnyítve a keresgélést.

És most pláne érdemes a RAVAK rendszerekben gondolkozni, mivel bizonyos feltételek teljesülése esetén a RAVAK csaptelepet ajándékba adjuk fürdőszobájába! Részletek a www.ravak.hu-n.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta