INFÓ

Gyerekvilág Kiállítás – az ősz legnagyobb családi eseménye

2010. november 12., péntek 10:35 |

Ötletek és megoldások a szülőknek, élmények és felfedezés a gyerekeknek!

A Gyerekvilág Kiállítás igazi ünnep a család apraja-nagyjának! Az eseményegyedülálló koncepciója igazi élményprogrammá gyúrja a kiállítások, vásárok, valamint családi- és gyerekrendezvények legjavát.

Minden korosztály megtalálja a számára megfelelő programot a helyszínen, akár a szórakozást, játékokat, mozgást vagy a tanulást keresi. Az ünnepi időszak közelsége miatt karácsonyi kedvezményekkel várja a látogatókat az esemény több mint 200 kiállítója, minden olyan témát és terméket bemutatva, ami a gyerekeket és szüleiket érinti. Idén a gyerekszoba design kiemelten, önálló blokkban jelenik meg és mutatja be a legújabb trendeket és a jövő irányzatait.

Kiemelt helyszíni programok:

  • Cappy kalandpark, Sípálya, Barbie, Hot Wheels és Fisher-Price játékok, Minimax rajzsarok, Disney-élménysziget, Szörpölde, Konzolos játékok, Autóversenypálya

Az állandó programok mellett folyamatos színpadi műsor gondoskodik az egész napos kikapcsolódásról. Külön említést érdemel a Da Vinci Learning és a Csodák Palotája közös, kísérletekkel és tudományos bemutatókkal színesített interaktív színpadi programja, ami a természettudományok iránt érdeklődő gyerekeknek garantál különleges élményt.

A Gyerekvilág testvérrendezvénye a babák, mamák kedvence, a Babamama Expo, amely idén már 5. alkalommal várja a gyermektervezéstől a 3 éves korig terjedő időszak legszélesebb témaválasztékával a látogatókat: őssejt, helyszíni 4D ultrahang, kismama tanácsadások és minden babatermék a babakocsiktól a bútorokon át egészen a ruhákig.

Látogatói regisztráció értékes nyereményekért és részletes tudnivalók: http://www.gyerekvilagkiallitas.hu/latogatoi.php

A belépés 12 éves korig ingyenes!

időpont:      2010. november 12-13-14.

helyszín:      Budapest Sportaréna

nyitva:        minden nap 10-18 óráig

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta