HOROSZKÓP

Mit ígér 2010? December: Új kezdetek

2010. február 7., vasárnap 14:27

jupiter_1   Az év utolsó hónapja egyben új kezdetek időszakát is jelzi, bár a december 7-i Nyilas újhold, a szintén Nyilasban álló Marstól ösztökélve ismét heves túlzásokra sarkallhat. Túltengő optimizmusunkkal csak látszólag javítunk helyzetünkön.

Féktelenségünket tovább fokozhatja a Mars feszült kapcsolata a Halakban álló Jupiterrel és Uránusszal.  A bolygókapcsolódás által érintett életterületeken alaposan túllőhetünk a célon, többet ígérhetünk, mint amit teljesíteni tudunk, a túltengő optimizmus hatására pedig tévesen mérhetjük fel lehetőségeinket és korlátainkat.

Ha gátlástalanul léptük át határainkat, a Mars december 8-i belépése a gyakorlatias Bak jegyébe illetve a szintén itt tartózkodó Merkúr december 10-i hátra arca sok frusztrációt tartogathat. A szűkös tartalékok az elmúlt hónapok kihágásainak következményeivel szembesítenek, és ha az objektív tényezők miatt saját magunk is ludasok vagyunk abban, hogy ilyen csehül állnak dolgaink, még kellemetlenebbül érezhetjük magunkat. A felmerülő nehézségek ellenére azonban az óvatosság, módszeresség, kitartás jutalma ezúttal sem marad el.

Újabb, ebben az évben immár a harmadik holdfogyatkozással köszönt ránk a téli napforduló december 21-én. Bármekkora ritkaságnak számít is, hogy egy év alatt három eklipszre is sor kerüljön, asztrológiai szempontból az esemény inkább kétes értékű. A Jupiterrel és Uránusszal feszült kapcsolatot képező Ikrek telehold ugyanis nem csupán kedvesen őrült meglepetéseket tartogathat.

Az általa jelzett váratlan fordulatok ugyanis, az idei év során már ki tudja hányadszor kuszálhatják össze terveinket, a Bak Mars és Mérleg Szaturnusz december 29-én kezdődő mérkőzése pedig arra figyelmeztet, hogy keményen meg kell küzdenünk, sok akadályt kell legyőznünk annak érdekében, hogy végre valóban eljuthassunk az áhított új területekre

(szerzőnk asztrológus)

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta