GASZTRO RÖVIDHÍR

Nyald össze Darth Vader arcát

2011. június 26., vasárnap 10:32

Marilyn Monroe, Darth Vader és Che Guevara is hűsítő édességként végezte, fejükből izgalmas ízesítésű jégkrémet készítettek.

A jégkrémbizniszbe is kell vinni olykor egy kis színt, a Stoyn jégkrémek gyártójának pedig ez szemmel láthatón egész jól sikerült is. Kiválasztottak tíz hírességet és hozzájuk illő ízű jégkrémből kiöntötték a fejüket. Míg Marilyn Monroe búbja eperízt, addig Darth Vader áfonyás-medvecukros, Ernesto Che Guevara matés-rumos, Donald kacsa csokis-banános, Mickey egér mangós, Vladimir Mayakovsky orosz költő és drámaíró mellszobra pedig tőzegáfonyás-vodkás ízt kapott.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta