GASZTRO RÖVIDHÍR

Jon Bon Jovi szociálisan érzékeny éttermet nyit

2011. április 26., kedd 18:34

A popsztár közösségi étterme, a Soul Kitchen tavasszal nyitja meg kapuit nemcsak a rászorulók, de olyan vendégek előtt is, akik támogatni szeretnék szegényebb embertársaikat.

Jon Bon Jovitól eddig sem állt távol a jótékonyság: alapítványa, a Jon Bon Jovi Soul Foundation már 2006 óta igyekszik tenni a szegényekért.

Ezúttal olyan éttermet nyitnak, melynek étlapján nem lesznek árak, hanem mindenki annyit fizet az ételért, amennyit tud. Az ajánlott összeg 10 dollár, de lehet kevesebbet vagy többet adni is, sőt, aki nem tud fizetni, önkéntes munkával dolgozhatja le családja ebédjét. A kezdeményezés nem egyedülálló, Denverben már sikerrel működik egy hasonló céllal létrehozott étterem.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta