"Mindenbe teszek citromot" - Megjelent Eva Longoria szakácskönyve

Megpróbál mindennap főzni, és a tojást utoljára süti meg a reggelihez - mondta Longoria első szakácskönyvének bemutatóján.

Eva's Kitchen: Cooking with Love for Family and Friends (Éva konyhája: szeretettel főzni családnak és barátoknak) a címe Eva Longoria múlt héten megjelent szakácskönyvének. A Született feleségekből ismert színésznő régóta ismert szakácskönyv-gyűjtő, a sajátjába elmondása szerint főleg hagyományos családi recepteket tett, illetve a saját személyes kedvenceit.

"Ösztönösen szoktam főzni, ha valamibe akarok sót tenni, akkor teszek bele, ha nem, akkor meg nem. Úgyhogy kicsit furcsa is volt nekem ez az egész, hogy főnökösködjek a könyvben, meg arról írjak, hogy tegyél hozzá negyed kiló sajtot, hiszen szívem szerint azt is odaírtam, hogy: vagy, ha nem akarsz, akkor ne" - mondta. A színésznő szerint, ha valaki nem túl gyakorlott a konyhában, akkor a legjobban teszi, ha az időzítést gyakorolja be, mert azon lehet a legjobban elbukni. "Reggelinél az emberek általában a tojást készítik el először, ami hiba, mert az szokott elkészülni a leggyorsabban, és mire a reggeli többi részével megvagyunk, a tojás kihűl. Először a szalonnát és a pirítóst kell megcsinálni, hiszen azoknak nem árt, ha állnak egy kicsit." Longoria azt is elmondta, ha választania kellene kedvenc alapanyagot, akkor az a citrom lenne. "Imádom a citromot, mindenbe teszek - mondta nevetve - szószhoz, öntethez, húshoz halhoz - egyszerűen mindenhez jó, nálam mindig van otthon frissen egy csomó."

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek