GASZTRO RÖVIDHÍR

Legyél a Dining Guide közép-kelet-európai kritikusa!

2011. április 11., hétfő 12:54

Étteremkritikusi pályázatot hirdetett a Dining Guide étteremkalauz: 2011. május 23-ig várják a kedvenc közép-kelet-európai éttermekről írt olvasói kritikákat a Dining Guide Food Show szervezői.

A bolgár, cseh, horvát, lengyel, román, szerb, szlovák, szlovén és török éttermekről szóló pályaműveket az esemény előtt folyamatosan megjelentetik majd a gasztrokulturális fesztivál hivatalos honlapján, emellett a nyertes pályázó részt vehet az esemény keretében rendezendő all-star VIP vacsorán. Az exkluzív eseményen a fogásokat Michelin-csillagos séf vezetésével, a térség 10 legjobb éttermének közreműködésével készítik el a régió vezető szakácsai.

Egy pályázó több pályaművet is beküldhet, melyeket 2011. május 23. éjfélig várnak a szerk@diningguide.hu email címre. A maximum 7000 karakteres pályázatokat a szerkesztőség értékeli, és folyamatosan publikálja majd a fesztivál honlapján, a www.diningguide.hu/foodshow oldalon. A nyertes emellett részt vehet azon az all-star VIP vacsorán, ahol a térség legjobb szakácsai Michelin-csillagos séf vezetésével készítik majd el az egyedülálló fogásokat az ínyenc vendégek részére.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta