GASZTRO RÖVIDHÍR

Új séfet szerződtettek le a Hertelendy Kastélyba

2011. április 2., szombat 09:39

Stefan Gebhart, a Chateau Visz eddigi séfje veszi át áprilistól a Hertelendy Kastély éttermének konyháját.

Az ország legjobb éttermének konyhafőnökét sikerült leszerződtetnie a Relais & Châteaux

Hertelendyfalvi Kastély vezetőségének. Április 1-től az a Stefan Gebhart vezeti a kastélyszálló konyháját, akinek működése alatt a Chateau Visz tavaly elnyerte az Alexandra Étterem Kalauz legjobb éttermének járó elismerését. Gebhart sous chefje az a Vida Anikó lesz, akivel már az előző munkahelyükön is együtt dolgozott.

Ifj. Gyenesei István, a kastélyszálló igazgatója örömét fejezte ki, mondván "Mostantól az ország egyik legelismertebb séfjének ételkülönlegességeit az ország legelegánsabb kastélyában szolgáljuk majd fel. Stefan Gebhardt tapasztalata és tudása alapján vendégeink világszínvonalú gasztronómiai élményben részesülhetnek". Gebhart kiemelte, a kastély inspiratív hangulatát, illetve hogy annak biokertje új, különleges lehetőségeket rejt számára.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta