Keressen párt az orrával, bringán, vagy aura alapján

Manapság egyre nehezebb a párkeresés, így különböző módszerekhez vagyunk kénytelenek folyamodni. Ha már kiábrándult az unalmas internetes társkeresőkből, más, sokkal szórakoztatóbb lehetőségeket is kipróbálhat, ahol nem csak ismerkedhet, de még jól is érezheti magát.

Bízzon a szaglásában

A tudomány már bebizonyította, hogy a szagoknak, pontosabban a feromonoknak óriási szerepük van a párválasztásban, mert többek között hatással vannak a szexuális vonzalomra is. Ezt alapul véve rendezte meg a 25 éves Judith Prays az első szagrandi bulit. Valljuk, be ez kicsit azért gusztustalan: egy zacskóban mindenkinek magával kellett hoznia a három éjszakán át viselt alvópólóját (természetesen nem használhattak sem dezodort, sem parfümöt, hogy ne legyen megtévesztő a szagminta), majd mind a nők, mind a férfiak elvonultak más-más szobába, és addig szagolgatták a pólókat, míg ki nem tudták választani a számukra legjobban tetsző illatot. Ennek tulajdonosával személyesen is megismerkedhettek.

Ez a fajta társkeresés olyannyira elterjedt, hogy ma már több országban is rendeznek ilyen feromon partikat. Azt azonban sajnos nem tudni, mi van akkor, ha csupán az egyik félnek jön be a másik testszaga, illetve hogyan oldják meg azt, ha egy illatra többen is lecsapnak. Hazánkban egyelőre nem érkezett el ez a bizarr ismerkedési módszer, bár valószínűleg nem sokan sajnálják.

Gasztro randi

Amennyiben meg szeretnénk tanulni főzni – esetleg fejleszteni a tudományunkat –, ráadásul még párunk sincs, akkor nekünk találták ki a gasztro randit. Itt ráadásul több emberrel is megismerkedhetünk, mivel az összes fogás elkészítésénél párcsere van, tehát mindenkivel szóba elegyedhetünk.  Hogy miért örvend olyan nagy népszerűségnek? Leginkább azért, mert a közös főzőcskézés közben kivédhetőek a kínos csendek, ráadásul maga az esemény is remek témaalapot szolgáltathat. A randi közben tehát nem érezzük magunkat zavarban, sőt, így olyan, mintha már ezer éve ismernénk a másikat, mivel máskor nem igazán szoktunk vadidegenekkel együtt a konyhában tevékenykedni – kivéve persze akkor, ha épp egy gasztro randin vagyunk...

Egy ilyen társkereső ára általában 10ezer forint körül mozog, ami tartalmazza a profi séf általi oktatást, az alapanyagokat, valamint a mindenki számára korlátlanul fogyasztható italokat. A randi végén természetesen az elkészített fogásokat közösen elfogyaszthatjuk, és ha szerencsénk van, legközelebb talán már csak kétszemélyes vacsorát kell főznünk.

Egy asztal nyolc személyre

Amerikában igen elterjedt társkeresési forma az úgynevezett Table for Eight. Igaz, ez nem kifejezetten egy csoportos randi, hanem egy klub, mely vacsorákat szervez hasonló korú, hátterű és érdeklődésű körű személyeknek. Természetesen mindez nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy a résztvevők egymásra is találjanak. A regisztrálás után meg kell adnunk magunkról olyan információkat, mint például hobby, végzettség, munkahely, majd a szervezők olyan asztaltársaságot állítanak össze, ahol közel azonos beállítottságú emberek vannak. A 4 férfiből és 4 nőből álló csoport tehát nagy valószínűséggel jól hangulatban fogyasztja majd el a vacsorát, és az este folyamán talán még szerelmek is szövődnek.

Aura szerinti párválasztás

Az ezoterikusok szerint testünket egyfajta energiamező, aura veszi körül, amiminden embernél más és más színű. Hangulattól, betegségektől, vitalitástól függően egyes részei változhatnak, de az uralkodó színe állandó, és ezekhez különböző személyiségjegyeket kapcsolnak. Állítólag minél hasonlóbb két ember aurája, annál nagyobb az összhang közöttük. Nem is csodálkozunk azon, hogy ezt kihasználva létrehozták az aura randit, ahol lényegében olyan jelöltekkel ismerkedhetünk meg, akik nem csak vonzóak számunkra, de egy szinten is rezgünk velük.

Tekerj a szerelemért

Ez a társkeresés szintén ötvözi a kellemeset a hasznossal, ugyanis a Bringa Randi alkalmával amellett, hogy új emberekkel ismerkedhetünk, alaposan át is mozgathatjuk magunkat. A gyönyörű helyszíneken való tekerést természetesen megszakítják különböző ismerkedős programok és szórakoztató játékok, tehát nem kell attól tartani, hogy a bringázás közben, tüdőnket kiköpve leszünk kénytelenek beszédbe elegyedni másokkal. Ha a nagy szerelem nem is talál itt ránk, a hétvégi biciklizéseinkhez lehet, hogy remek társakat szerzünk!

Fontos, hogy valamennyire fittek legyünk, mert igaz, könnyen teljesíthető túráról van szó, mégis kell hozzá némi állóképesség, hogy pár kilométer után ne szakadjunk le a csoporttól, és nézzük végig, ahogy a nekünk tetsző résztvevő elteker a naplementében.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek