#ÉLETEM

A péniszét is megcsípette egy tudós, hogy hiteles beszámolót írhasson a méhcsípésekről

2017. augusztus 10., csütörtök 18:16 |

Minden testrészét háromszor is megcsípette a kutató a méhekkel, hogy kiderüljön, hol fáj a leginkább. Nem, nem a pénisze nyert. Nem is a herezacskója.

Michael Smith meglehetősen hiányosnak érezte a méhcsípések jelentette fájdalommal kapcsolatos szakirodalom leírásait, ezért döntött úgy, hogy méhet ragad, és itt-ott megcsípeti magát. Háromszor. A szemgolyóját egyébként végül kihagyta, egy tanácsadójában ugyanis felmerült, hogy megvakulhat. 

Mr. Smith nem bízta a véletlenre a dolgot és meglehetősen alapos munkát végzett: 25 helyen, helyenként háromszor csípette meg magát a gyanútlan méhekkel. 25 nap alatt legalább 25 méhet áldozott fel Smith a tudomány oltárán, minden nap különböző testrészeire koncentrálva a csípéseket. A „kutatás” során egy percen belül három csípést csikart ki a kísérleti méhekből, ráadásul ezen felül az alkarját is naponta megcsípette, hogy legyen miből kiindulnia a fájdalom mértékének felbecsülésekor.

shutterstock 493543831

A csípések okozta fájdalmat egy 10-es skála segítségével írta le a mazochista kutató, aki a hónalját (7), a tenyerét (7), a fenekét (3.7), és természetesen a mellbimbóját (6.7) és a herezacskóját is megcsípette méháldozataival. Meglepő módon egyébként nem a hímvessző (7.3) és a herezacskó (7) nyerte a versenyt, bár tény, hogy mindkét testrész az élmezőnyben végzett.

A legfájdalmasabb helyszínnek Smith felső ajka és orrcimpája bizonyultak, amelyek 8.7-es és 9-es pontszámot kaptak a kutatótól. Smith szerint persze nem egyértelmű, ki hogy reagálna a csípésekre, és az is torzíthatott némileg az eredményein, mit várt, milyen fájdalomra számított, amikor egy-egy kényesebb helyen csípette meg magát.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta