#ÉLETEM

Ha biztonságban akarja tudni a kerékpárját, regisztrálja!

2016. szeptember 21., szerda 14:10

Ha van biciklije, akkor lehet, hogy hallott már a BikeSafe nevű országos regisztrációs programról, amit azért hoztak létre, hogy a rendőrség sokkal hatékonyabb legyen a kerékpárlopások felderítésében. A  rendőrséggel közösen fejlesztett és üzemeltetett nyilvántartási rendszer 2013-ban indult el országosan, de még most sem késő csatlakozni, sőt!

Jó hír az óbudaiaknak, hogy csütörtökön, vagyis szeptember 22-a a Nemzetközi Autómentes Nap alkalmából lehetőségük lesz nyilvántartásba vetetniük biciklijeiket. A regisztráció reggel nyolc és dél között lesz a Fő téren. A regisztráció ideje egy kerékpár esetében kb. 15-20 perc. 

Ide kattintva megnézheti, hogy az országban holt vannak olyan kerékpáros boltok, amik egyben BikeSafe regisztráló pontok is. 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta