#ÉLETEM

Ha tavaly nem tanult meg újraéleszteni, akkor majd most!

2016. április 7., csütörtök 14:51

Kicsit több mint egy évvel ezelőtt mutattuk be Csuja Imre és az Országos Mentőszolgálat Alapítvány videóját, amiben azt nézhettük meg humoros formába öntve, hogy miként kell újraéleszteni. Bár a kisfilm sokakhoz eljutott, még fél évvel később sem tudták az emberek nagy része, hogy mik a mentés lépései – valószínűleg többek között ez is szerepet játszott abban, hogy itt a második rész.

A mostani kisfilmbe természetesen újra bekerült Csuja Imre mint maffiózó, aki társaival a 112-es segélyhívó szám tárcsázása előtt szakszerűen (azaz Stayin' alive "módszerrel") újraélesztette Pindroch Csabát. A humor most sem marad el, amikor a produkció végén Szabó Győző megdicséri a vörös hajú mentősnő piros ruháját, illetve amikor Győrfi Pál az adó felajánlható egy százalékát kéri a nézőktől, Csuja odalép és megkérdezi: "Csak egyet?!". Minden poént azonban mi sem lövünk le, nézze csak:

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta