Szobafitnesz: 25 kiló mínusz négy hét alatt

Négy héttel ezelőtt indítottuk el sorozatunkat, és hetente kétszer önök is követhették, hogy az öt kiválasztott olvasó hogyan boldogul az életmódváltással. A hajtás után megnézheti, hogy milyen eredményekkel zárták ezt az egy hónapot, és ünnepeljen velük egy ötperces otthoni kardióedzéssel.

Könnyes búcsú

Programunk résztvevői egy hónap alatt összesen 24,7 kilótól szabadultak meg, 35,46 százalékkal csökkent a testzsírszázalékuk és 85 centiméterrel változtak a körméreteik. Amikor megkapták az eredményeiket, volt, aki elpityeredett, és természetesen megígérték, hogy a program után sem hagynak fel a testmozgással és továbbra is odafigyelnek az étkezésre, mi pedig gratulálunk és drukkolunk nekik.

A mellékelt galériában megnézheti, mennyit is változtak a jelentkezők Bánkuti Gabriella fitneszszakértőnk segítségével négy hét alatt. 

Ötperces kardiózás otthonra

Ha valaki fogyni akar, a kardiózás megkerülhetetlen, következzen most öt pörgős gyakorlat. Készüljön fel arra, hogy izzadni és lihegni fog, és lehet, hogy az alsó szomszédoknak is érdemes szólni, ha társasházban lakik. 

Végül, de nem utolsósorban köszönjük a támogatást a Sportfoodnak, a Scitecnek, a Fitness Factorynak és az Alakinfónak!

Az utána képekhez a frizurát Kurucz Schlachta Betti, a sminket pedig Erdős Tímea készítette a résztvevőknek. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek