Szobafitnesz Bánkuti Gabival: a szép dekoltázs titka

Miután megnézte, hogy milyen eredményeik lettek életmódváltó programunk résztvevőinek az izom- és zsírszázalék mérésen, átmozgathatja mellizmait és a tricepszét. Nem lesz könnyű, de a szépségért meg kell szenvedni, ugye. 

Jól megfeszítetted?

Többször írtunk már arról, hogy a testtömeg-index (BMI) kicsit idejétmúlt, kizárólag a testsúlyt és a magasságot figyeli, azt sajnos nem, hogy a tömeg mekkora része zsír vagy izom. Ezen adatok nélkül pedig nehéz megállapítani, hogy ténylegesen mennyire vagyunk formában, mire kell kiemelten figyelni az életmódváltásnál, majd ellenőrizni azt, hogyan alakul át a testünk. Ezért is mentek el a program elején a résztvevők egy ultrahangos izom- és zsírszázalék mérésre. Volt, akit meglepett az eredmény. 

Otthoni torna a szép dekoltázsért és karokért

Úgy tűnik, hogy a hasazást (majdnem) mindenki szereti, de a kockás és feszes has önmagában nem ér semmit. A szép dekoltázshoz például olyan gyakorlatokra lesz szükség, amelyek a mellizmokat mozgatják át. A következő videóban ezekkel és a tricepsszel fogunk foglalkozni. Nem lesz könnyű, de ha belejött, kattintson ide és ide további tippekért!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek