#ÉLETEM

Mindenki megnézi a kipakolt melleket

2014. október 2., csütörtök 09:17 |

Tavaly egy twittelő melltartót, idén pedig egy rejtett kamerás melltartót szereltek fel a Nestlé Fitness munkatársai egy színésznőre, hogy akciójukkal csatlakozzanak a mellrák elleni küzdelemhez – a megvalósítás pedig kreatív, figyelemfelkeltő és nagyon látványos lett, derül ki a Mashable.com-on is publikált videóból. A projektet Elois Oliver színésznő vállalta: ő az, aki látványos dekoltázzsal, masniba rejtett rejtett kamerával nyomott végig egy napot, bele is telt egy kis időbe, mire megszokta a helyzetet.

Oliver mellét végül 36-an bámulták meg, nők, férfiak, gyerekek vegyesen. „A melleidet minden nap megnézik. És te mikor vizsgáltad meg utoljára?" – teszik fel a kérdést a videóban, majd jön a lényeg: a mell rendszeres önvizsgálata segíthet megelőzni a mellrák kialakulását. Úgyhogy csinálják, gyakran, hogy ne járjanak úgy, mint ő.

Itt megnézheti, hogyan működtették, irányították a kamerát:

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta