#ÉLETEM

A Bubi-bringákat is kipróbálhatja a Bringaexpón

2014. február 26., szerda 15:14

Hetedik alkalommal rendezik meg idén az egyik legnagyobb kerékpáros kiállítást, a PORT Bringaexpót, amit a tavalyihoz hasonlóan a Hungexpo G pavilonjába szerveztek. A február 27. és március 2. között, naponta 10:00-től 18:00-ig látogatható kiállítás egyik legnagyobb attrakciója a Főváros és a BKK új kerékpáros szolgáltatása, a budapesti MOL Bubi közbringarendszer bemutatása lesz. A speciális kerékpárokat a Bringaexpón létesített két dokkolóállomáson is megtekintik és kipróbálhatják az érdkelődők. 

kreszpark

A mintegy 10 ezer négyzetméteres területen 60 kiállító várja a látogatókat, akik több mint 200 ezer márkát tekinthetnek meg a helyszínen. A teljes kiállítói listát megtalálja a Bringaexpo oldalán, ha pedig kérdése lenne, azt az itt elérhető e-mail címen teheti fel. Ugyanitt elővételben olcsóbban megvásárolhatja a napijegyet is (1500 forintért, a helyszínen 1900 forintba kerül), ami mellé egy 5000 forintos vásárlási kupont is adnak – ezt március 31-ig tudja beváltani az akcióban résztvevő üzletekben. Ha elővételben vásárol jegyet, ne feledje el elkérni a kuponját a helyszínen! És egyúttal pecsételtesse is le, ellenkező esetben ugyanis semmi hasznát nem veszi később.

A szervezők több bringás pályát kitelepítenek a helyszínre és bemutatók is színesítik a többnapos programot. A 600 négyzetméteres látogatói tesztpályán elsősorban különleges kerékpárokat (elektromos, fekvő, tricikli stb.) próbálhatnak ki az érdeklődők, míg a pump track pályán a hullámos nyomvonalat próbálhatják ki a bringások. De az is megtalálja a magának való szórakozást, aki némi versengésre vágyik, a helyszínen ugyanis kisebb versenyekre is lesz lehetőség. A legkisebbek pedig a Shimano KRESZ-parkban tanulhatják meg a biztonságos kerékpározás alapjait. A pályák használatához a szervezők biztosítanak kerékpárokat és bukósisakokat.

Persze, lesznek színpadi programok is. Fellép a BMX-flatland-világbajnok, Kun Ádám, és Hegedűs László triálos is bemutatja, mit tud. Lesz Northwave bringás divatbemutató és az újjáépülő Millenáris-kerékpárpályát is megtekinthetik. Ja, és menjen nyugodtan bringával, lesz hova lerakni.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta