#ÉLETEM

Elhunyt Ilcsi néni

2013. január 10., csütörtök 14:34

87 éves korában elhunyt Ilcsi néni, azaz Molnár Dánielné. Az Ilcsi kozmetikai márka megalkotója 55 éven át dolgozott, hogy megmutassa, hogyan lehet minőségi natúrkozmetikumokat gyártani. A hírt Facebook oldalán a fia, Molnár Ferenc jelentette be.

Molnár Dánielné 1926 április 17-én született Nógrád megyében. Kozmetikus iskoláit már Budapesten végezte, 1956-ban szerezte meg szakmunkásvizsgáját. A Vénusz Fodrász Szövetkezetben kezd el dolgozni, majd 20 év után, 1976-ban a Divat Fodrász Szövetkezetbe igazol át. 1984-ben fiával, Molnár Ferenccel megalakítja az Ilcsi Szépítő Füvek GMK-t.

1999. augusztus 20-án Göncz Árpád a Magyar Köztársasági Érdemrend Kiskeresztje kitüntetést adományozza neki. Az üzlet azóta is virágzik, a csak kozmetikusoknál megvehető, növényi alapanyagok felhasználásával készült krémeket sokan kedvelik, mára a világ több mint 30 országában használják az Ilcsi termékeket, elsősorban kozmetikai szalonokban.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

KAPCSOLATSULI 6 szokás, amivel villámgyorsan kinyírhatod a kapcsolatodat

Vannak szokásaink, amelyekről nem is tudjuk, hogy észrevétlenül, ám annál hatékonyabban rombolják a párkapcsolatunkat. Amikor pedig a párunk a válást, szakítást fontolgatja, nem értjük, hogy mi történt.

TÖRI MÁSKÉPP Szőrös hableány, tudós ló - mulatságok a Monarchiában

A kiegyezést követően gyors tempóban újabb és újabb létesítmények emelkedtek a Ligetben, amit a milleniumi ünnepségek még inkább felgyorsítottak. És ott aztán volt mulatság!

DICE&SORCERY A látszat sohasem csalt még ekkorát!

A Mario + Rabbids Kingdom Battle amennyire valószínűtlen, annyira zseniális. Játékosok figyelem!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta