#ÉLETEM

4 ok, amiért megbukhat a randevúd

2011. március 2., szerda 18:51

Sokan szakítás után egy nappal már fent vannak az online társkeresőkön, pedig még le sem zárták az előző kapcsolatukat magukban. A randevúkat sokszor banális okok teszik tönkre. A Társkereső Kalauz.hu megtalálta a társkeresés 4 akadályát, mi pedig hozzátettünk néhány saját tapasztalatot.

Ha egy-két hónap, esetleg fél-egy év telik el eredménytelenül még nem ad okot arra, hogy mindent feladjunk. A gondok igazából ott kezdődhetnek, ha valaki már több mint két éve van egyedül. Természetesen a szerencsefaktor is jelentős szerepet játszik a társkeresésben.

A Társkereső kalauz közzétette az összeállítását arról, melyek azok a tényezők, amelyek miatt befuccsolhat a randevú, mi pedig hozzátettünk néhány saját tapasztalatot.

1. Lezáratlan múlt

Az új kapcsolat első akadálya a lezáratlan múlt: sokan már azelőtt elkezdenének társat keresni, mielőtt még túltették volna magukat az előző kapcsolataikon. Rengetegen vannak, akik szakítás után egy nappal már fent vannak az online társkeresőkön, pedig még le sem zárták az előző kapcsolatukat magukban. A szakítást, válást belső gyászmunka követi, amit nem lehet megúszni.

Amíg még nem zártuk le az előző kapcsolatot, meg fogja keseríteni az újakat. Nem lehetünk egyszerre szerelmesek az exbe és az új partnerbe. Zsákutcába kerülünk, ha bosszúból, vagy csakazértis ismerkedünk.

Fotó: Stepan Radibog
Fotó: Stepan Radibog

„Fél évig voltam egyedül, pedig lett volna jelentkező – kezdi Anita (29). Tudtam, hogy minden férfiben az exemet kerestem. 3 évig voltunk együtt, ami nem kis idő. Szakításunk nem volt viharos, nem volt okom rá, hogy gyűlöljem őt. Közös megegyezéssel szakítottunk, és azt hittem, ez így jó. Nem dobtam ki semmit, amit tőle kaptam, a közös fotóink a mai napig a gépemen vannak. Lassan kezdem őt lezárni magamban, mert ez így nem állapot. Ennek legalább tudatában vagyok, ami fontos lépés. Mások eddig sem jutnak el.”

2. Minden férfi disznó - és más előítéletek

A második korlátozó tényező különböző hiedelmeink - ez az egyik legproblémásabb terület. Nagyon nehéz ugyanis a berögzült gondolkodási sémáktól és sztereotípiáktól szabadulni. Ha azt gondoljuk, hogy minden férfi disznó és minden nő csak a pénzre hajt, az vajon segít a társkeresésben, vagy akadályoz?

Szintén jellemző korlátozó hiedelem, hogy “nem vagyok elég jó”, vagy “nem akarok megint érzelmileg sérülni”. Ezek a gondolatok roncsolják a kisugárzást, és elriasztják a lehetséges jelölteket. A belső meggyőződéseket, korlátozó hiedelmeket, belső blokkokat feloldani és átalakítani hatalmas, napról napra elvégzendő munka, amelyhez rengeteg gyakorlat létezik. Ha komolyabb akadályokat építettünk magunkban, érdemes szakemberhez fordulni.

”Sokat ismerkedem neten, sajnos fele-fele sikerrel – kezdi Dániel (34). Sajnos olyan típus vagyok, akiben az ismerkedés első lépéseitől kezdve elindul a videó, egy forgatókönyv, amik mindent kivetítenek. Leginkább a vágyaimat. Mint ahogy azt is, hogy 'tényleg kell nekem ez a nő?'. Így akárki is érkezik az első randira, mindig találok rajta kifogásolnivalót. Ez nagy hiba. Hogyan lehet ezt leküzdeni? Csak egyféleképpen: nem kell előrevetíteni semmit, mert nem építő jellegű. Gyakran megfordul a fejemben az a gonosz gondolat is, hogy az illető hölgy mikor kérdezi már meg, hogy kocsival jöttem-e? Mikor kérdez rá nyíltan a szándékaimra és mit feleljek rá?? Ilyenkor lassan kifújom a levegőt és elképzelem, hogy minden előítéletem távozik belőlem. Hagyni kell a dolgokat történni, és nem majrézni olyasmi miatt, ami még be sem következett.”

3. Nem tudunk kikapcsolódni

Tipikus probléma vezető beosztású társkereső nőknél, hogy ha van is idejük egy randira, rendszerint a munkahelyükről esnek be rá. A munkahelyi üzemmód pedig nem alkalmas egy randihelyzetre. A munkahelyen teljesíteni kell, gyerünk és csináljuk hozzáállás a jellemző, egy randevún nem.

"Határozott, vezető beosztású, a harmincas éveiben járó, kifejezetten csinos hölgy keresett fel a problémáival. Magas képzettsége, kitartása és szorgalma révén elérte, hogy kitűnő állása, kocsija, lakása legyen, sőt a saját maga által kialakított életvitelből nem hiányzik a sport és a szórakozás sem. A munkahelyi sikerek az ő esetében magánéleti kudarcokkal párosultak. Évek óta nem volt tartósabb kapcsolata, és amikor végre megismerkedett egy-egy neki is szimpatikus férfival, az néhány nap múlva valósággal „elmenekült” tőle"- írta néhány hete a Díványon Jankulár László életvezetési tanácsadó, éppen a harmincas egyedülálló nők társkeresési problémáit elemezve.

A munka és a randevú üzemmódot élesen szét kell választani. A randi lazításra, beszélgetésre, szórakozásra való, meghallgatni a másikat és jól érezni magunkat. Az első randi nem interjú szituáció, márpedig sok férfi panaszkodik, hogy úgy érzi, vallatáson vett részt. Ez a társkeresés harmadik akadálya: nem vagyunk szinkronban a másik nemmel.

4. Nincs meg a rutinunk

A flört 3 szabálya

1. Szemkontaktus

2. Pozitív visszajelzés a másik felé

3. Mosolygás

Bővebben itt.

A négyes számú akadály a randikészség hiánya. Amikor át kell lépni a rettegett komfortzónát. Amikor rádöbbenünk, hogy sok-sok éve egyetlen randink sem volt, illetve csak az online társkeresés maradt, hiszen a baráti körben nincsen senki. Jó hír, hogy a randikészségek szerencsére fejleszthetőek.

„Nehezen ismerkedem. Gyakran szedtem az első randik előtt nyugtatót, mert nagyon ideges voltam – kezdi Csilla (35). Aztán nagyon sokáig kényszerszüneten voltam, mert egyszerűen nem láttam értelmét a dolognak és féltem is tőle. Hibáztattam magam és a világot. Jobban éreztem magam a barátnőimmel, amikor elmentünk egy-egy teaházba és szépen, békében elvoltunk. Valaki azt mondta, hogy azért félek a randiktól, mert már nagyon hiányzik az életemből egy férfi és a normál izgalom feletti érzés a szervezet segélykiáltása. Nem vagyok már 20 éves és félek attól, hogy teljesítenem kell, és félek attól is, hogy miközben teljesíteni próbálok, erőlködés lesz belőle, és azzal rontok el mindent.”

Ne maradj le semmiről!

Újabb cikkünk ebben a témában:

6+1 tipp, hogy mit ne egyél az első randin - 2011.10.21.
Hagymás, mákos ételt ne válassz, és az sem árt, ha ismered a helyet, ahova mentek, de legalábbis érted az étlap nyelvét. Jó tanácsok, miket ne egyél, ha be akarsz vágódni.

KOMMENTEK

 • 2011.03.03 15:11:54Nick Leeson

  "Én igenis nem tartom azt a pasit sokra aki nem viszi valamire az életben"

  Ugye tudjuk, hogy ez jócskán relatív!!!!!!

 • 2011.03.03 15:22:34Chris Lamb

  Azért érdekesek a társkereső oldalon keletkezett kudarcok kedves hölgyeim :) Amikor keressük a herceget a fehér lovon diplomával és nem találjuk :) Olyat panaszt nem halottam hogy köművest keresett és helyette villanyszerelő kapott.

 • 2011.03.03 15:24:02Rebelde

  mtfun,

  ez elég lekicsinylő vélemény másokra nézve, szerencsére nem vagy akkora etalon, hogy bárki is a véleményed alapján helyezze el magát a sikerességi skálán, meg szerencsére minden relatív

  egyszer tök jókat mondasz, de szinte agyonvágod egy ilyen dumával
  elég az egyénisége, persze:)))

  norinda,

  értető, hogy ez neked fontos, de egy jóérzésű fickót(még akinek lakása is van) kiver a víz egy ilyen mondattól, akármennyire is jófej:)

  aztán csodálkozol, hogy nem találsz megfelelőt

 • 2011.03.03 15:27:46Norindaa

  Rebelde: melyik mondatomról beszélünk pontosan? Egyébként én meg ezt az egész problémázást nem értem...

 • 2011.03.03 15:29:21Chris Lamb

  Én már tapasztaltam olyat hogy olyan nő állt velem szóba lett a párom akiről azt gondoltam hogy kutyába se vesz :) és olyan hajtott el a halál faszába akiről nem is gondoltam volna.És igen én egy lúzer vagyok mert 30 év felett még mindig anyucinál lakom mert Magyarországon drága a lakásbérlés!!!! És nem azért mert lusta vagyok :) Ja és BKV-val közlekedem!

 • 2011.03.03 15:29:46Norindaa

  Nick Leeson: ez ajánlatnak tekinthető?:-))) Nem arról volt szó, hogy éppen összeköltözöl az új barátnőddel,és halálosan boldog vagy, tehát nem is albiban, és nem is egyedül?

 • 2011.03.03 15:31:12Norindaa

  CL: én is bkv-zom. Leegyszerűsítve mondjuk, h autó meg lakás, mi nők, mert ez kézzelfogható. De a lényeg, h ne legyen lúzer.

 • 2011.03.03 15:38:38Rebelde

  norinda, hogy 30 éves korára egy férfinak legyen lakása kocsija, mert neked is van... és akkor mi van? szuper és?

  ha magunkhoz mérünk mindenkit, könnyedén kapunk visszakézből, mert ugye senki sem tökéletes

  akinek nincs autója meg lakása 30 évesen az már lúzer??

 • 2011.03.03 15:39:27Chris Lamb

  De lehet hogy jobb lesz a sorom mert a szerencse és a jó sors mellém áll :) Azt vettem ki az itteni hozzá szolásokból hogy a nők a sikeres pasit keresik.És ha valaki bajban van az már nem kell segíteni? Mert ha minden nőcinek ilyen lenne a felfogása már rég a temetőbe lennék egy jeltelen sírba mint lecsúszott csöves! Egy olyan nő állitott talpra akiről nem is gondoltam volna (lsd 2011 03 03 15:29:21-es hsz)! Úgy látszik volt benne empátia hogy én kelletem neki,akin segíteni kell: talpra állitani,pátyolgatni..... :)

 • 2011.03.03 15:46:28Peter__Blau

  "Rebelde

  akinek nincs autója meg lakása 30 évesen az már lúzer??"


  Az igazi lúzerek szerint az, az igazi lúzernek ugyanis az az ismertetőjele hogy a saját kis egysíkú világához és szerény kis eredményeihez mér mindenkit, tehát aki kevesebbet ért el nála az neki a lúzer. Ha neki van egy hiteles lakása és hiteles autója, akkor mindenki lúzer akinek ennél kevesebb van. "Hát legalább hiteles lakása legyen mán, meg egy 22 éves roncs autója, mert akkó mán férfi na!" :-DDDDD

 • 2011.03.03 15:46:53Nick Leeson

  Norindaa

  Dehogy ajánlat!
  Én jól megvagyok!
  Csak válaszoltam! :)

 • 2011.03.03 15:49:12Nick Leeson

  Chris Lamb

  Na ez már igen!
  Ezt nevezem igazi helyzetnek!
  Igenis a nőnek is ott a helye ha baj van!
  Gratulálok!

  Egyébként kicsit én is hasonló helyzetben voltam. Igaz nem voltam padlón, csak jókor jött önzetlen segítség... egy nőtől...

 • 2011.03.03 15:51:49Norindaa

  És mi van azzal, aki folyamatosan csak bajban van/tud lenni?

 • 2011.03.03 15:53:35Nick Leeson

  Norindaa

  Albiban, és nem minden este egyedül. de tök jól megvagyunk...
  Kielégítő volt a válasz?

 • 2011.03.03 15:59:11Nick Leeson

  Norindaa

  Azért egy full lúzer, meg egyszer bajban lévő ember közt van méni különbség.

 • 2011.03.03 16:03:09Rebelde

  norinda, nyilván hanyagolod, össze se jössz vele

  de az élet bármit hozhat, egyszer fent egyszer lent, bárkinek, ezért nem árt ha valaki gondolkodik mielőtt beszél:)

 • 2011.03.03 16:03:50Che_007

  Nick Leeson:

  Na vééégre! Igen pontosan add magad , ne agyalj..Gondoljunk csak bele olyan embert akariunk keresni magunk mellé aki mellett folyton agyalnunk kell majd hogy mikor mit mondunk? :-)
  Azokat baromira nem értem akik színházaznak első randin jobb színben tüntetik fel magukat sokkal mint amik. NMyílván amúgy is ez jön majd le autómatikusan jönnek ezen a dolgok nyílván érdekesebb dolgokról beszélgetünk mert arról lehet. De ne hazudjunk! Ne gondolkodjunk agyaljunk közben sokat. Sőőt ...lehet most kövek jönnek rám, de ne is nagyon nézzük minden rezdülését amásiknak hoyg az alapján váltsunk és másról vagy másképp dumáljunk mint ami minket leköt. az már manipuláció, és önmagunk becsapása. Ha a másikat nem érdekli az ami minket akkor nem az emberünk :-) A különbözőségek nem vonzák egymást!

 • 2011.03.03 16:04:10Norindaa

  Ez igaz. De honan szűrhető le, h csak most az egyszer van bajban???

 • 2011.03.03 16:07:57Rebelde

  norindaa,

  ha felelősen, normálisan gondolkodik valaki, meg is találja a hasonló párját, nem azon agyal, hogy mikor szánalmasodik el:)

  az élet nem habos torta, ha érted mire gondolok, meg jóban rosszban egészségben betegségben tudod, hiszen felnőtt nő vagy:)

 • 2011.03.03 16:09:57Nick Leeson

  Che_007

  Köszi! Erről van szó!

  Egy randit úgy lehet legjobban elszúrni "ha jól akarjuk csinálni"!
  Ez nem jó stratégia. Egyrészt zavarban leszünk a megfelelési kényszer miatt. Emiatt, nagyokat vagy baromságokat mondunk. Nem tudunk figyelni a másikra. Hebegünk-habogunk. Végül tök hülyének fogunk tűnni... azért mert jól akartuk csinálni.

  Tulajdonképpen mi egy randi? Egy kísérlet arra, hogy két ember valamilyen szinten passzol-e. Nincs mit veszíteni ha nem jön össze! Természetesnek kell lenni, önmagunkat adni.
  Lazán elbeszélgetni, mint a buszon egy vad idegennel, akivel semmiféle szándékunk nincs.

  És működni fog ez a módszer. Nekem működött, amikor még szükség volt rá. :)

 • 2011.03.03 16:12:29Nick Leeson

  Norindaa

  Mi számít bajnak?

  Pl. ha egy normális életvitelű pasi hirtelen kórházba kerül, a családja távol, és egy nő, akivel nincs is együtt, állandóan ott van mellette a kórházban és mindent megtesz érte? Ez milyen példa?

 • 2011.03.03 16:18:17Norindaa

  VÁÁÁ, ez halálosan romantikus...

 • 2011.03.03 16:19:16Chris Lamb

  Nick Leeson :) Hát már közel voltam a padlóhoz :) És a nő segitett hogy ne legyen így.Mondás mondja: Minden sikeres férfi mellet van egy nő is! De hogyan? Csak akkor kell a férfi amikor sikeres? Vagy esetleg segítünk neki sikeresek lenni? A készbe könnyű bele ülni az biztos :D A másik macerásabb :D

 • 2011.03.03 16:24:32véreshurka majonézzel

  Norindaa
  "Kezdem azt hinni, ha normális pasit akarok, valóban túl nagyok az igényeim. Inkább elvagyok egyedül :-) de még azért izgatja a fantáziámat ez a pasi-dolog. Ja, nem is vagyok egyedül, hiszen a nagy Ő (k) számomra a gyerek (ek).:-)))"

  "Lakásom nekem is van, és egyedül hoztam össze (hiteles) ez nem hiszem, h a lehetetlen vállalás / kérés kategóriába tartozna... ha én vagyok csődtömeg, akkor semmi más vágyam nincs, minthogy legalább egy olyen csődtömeg legyen mellettem, mint én. Ha én megteremtettem, nehogy már a Teremtés Koronája alább adja... :-)"


  összegezzük: ellettél több gyereket különböző férfiaktól, van egy hitelre vett lakásod (tehát nincs lakásod csak milliós adósságod, nem teremtettél meg semmit), minimum két éhes szájad, ereszkedő cicid, enyhe aranyered.


  mire is vered magad? nekem saját ingatlanok vannak a birtokomban és nincs hitelem, de kötve hiszem hogy az élősködő, semmire igényes fajtádnak megfelelnék. szerencsémre :D

 • 2011.03.03 16:39:38Norindaa

  összegezzük: ellettél több gyereket különböző férfiaktól, van egy hitelre vett lakásod (tehát nincs lakásod csak milliós adósságod, nem teremtettél meg semmit), minimum két éhes szájad, ereszkedő cicid, enyhe aranyered.


  mire is vered magad? nekem saját ingatlanok vannak a birtokomban és nincs hitelem, de kötve hiszem hogy az élősködő, semmire igényes fajtádnak megfelelnék. szerencsémre :D

  :-) :-) :-)

  Hol a pszichológusod?

  Annyira érdekelne, vajon milyen kora gyermekkori sérülés okozhatja azt, hogy így próbálod meg felhívni magadra a figyelmet!!! Egész tanulmányt lehetne erről írni... és írtak már sokan.

 • 2011.03.03 16:41:17Che_007

  Sok a Kurvás nő itt is. ez a gondolkodás...
  eg yférfinal 30 ra legyen lakás ameg autója....
  :-)

  Nos egy értelmes férfi 23-évet bezárólag még tanul. marad 6 éve rá hogy mindezt megteremtse az ilyen elvárásokkal, gondolkodással rendelkező nőknek mint te vagy (azaz hiába keresk ugyanannyit már mint egy pasi de elvárom ő mégis többet tegyen azért mint én..azza többet spóroljon és vegyen beőle lakést nekem meg legyen kocsija ja és hivogassn meg mindenhova) albérletből. Mindezt 202.000 bruttó átlagos magyar fizetésből :-) Ahaaaaa! de ha átlagon fellül is keres mondjuk 300.000 szerinted albérlet mellett hoyg a bűbánatba jön össz eneki ha tisztességes akar maradni? Ha valami extra jó helyre kerül (mert szemben veled ő rá van kényszerítve hoyg tegyen a dolgokért mert TE NEM TESZEL) akkor is öszsekjön 500-600.00 bruttó neki és akkor azzal magasan az átlag fölé lőttünk már.

  Gyakorlatilag amiről te beszélsz az az elkényeztetett ficsur akinek mindent a segge alá raktak. nem kellett albérletben élnie sosem mert kapott lakást vagy támogatást szülőktől.
  Te komolyan iylen 'férfiak'-tól várod azt hogy megteremtse a biztonságot? Amikor az első baj lesz ott fog téged hagyni mindennel együtt!

  Az ilyne nők miatt lesznek az amúgy is nyomás alatt lévő férfiak depressziósok! :-)))))

  Alapvetően a boldogság és biztonságank nem az az alapja!!!!! Érted? Akkor vagy biztonságban ha egy olyna férfi mellett vagy aki bármikor megoldja aproblémákat, 2 lábbal a földön jár és ha kell kijózanít téged is mielött rombadöntöd a akapcsolatoda c, családodat. :-D

 • 2011.03.03 16:42:15Nick Leeson

  Norindaa
  na látod... erről van szó. :)

 • 2011.03.03 16:44:22Nick Leeson

  Chris Lamb

  Így van! Jó az a mondás! :)

 • 2011.03.03 16:46:28véreshurka majonézzel

  Norindaa
  látom muszáj az egyszerű szinteden személyeskedned. jobb is mint bevallani hogy anyagias nő vagy akinek csőd az élete de jó volna ha finanszíroznák a kiadásait. a pszichológusok szerint csak bunkó vagyok de ez még nem kóros :DDD

  a figyelmed meg leszarom


  Che_007
  gondolom ő(ők) nem tanult(ak) tovább mint :D

 • 2011.03.03 16:50:57Norindaa

  Che_007:

  (mert szemben veled ő rá van kényszerítve hoyg tegyen a dolgokért mert TE NEM TESZEL)

  Ki mondta, bocsi h én nem teszek??? Most is dolgozom, asszem szép karrier előtt állok, nincs az a pénz vagy vagyon, ami miatt otthonmaradnék!!! Miről is beszélünk? Jaj de bírom az ilyen hszeket, amikor fogalmunk nincs miről beszél a másik, csak nehogy a nőnek igaza legyen... azt azért végig kellene ám gondolni, hogy a nőknek csak egyszer van lehetősége választani, aztán szül egy rakás gyereket, és rossz esetben az alakját elvesztve mehet a levesbe; míg a pasik, ha nem tetszik a helyzet/asszony, felállnak és arrébblépnek.

  Egyébként meg vitatkozhatunk, sok értelme nincsen. A nők akkor is így fognak párt választani, és amíg világ a világ, a férfiaknak (is) le kellett/kell valamit tenni az asztalra. A sört a tévé előtt nem adják ingyen :-)))

 • 2011.03.03 16:54:47Norindaa

  Kedves Véres Májashurka :-)

  Nem is tudom, ki kezdte a személyeskedést az arra való célzásokkal, hogy én miken mentem keresztül (és azt hitted, ezzel a földbe fogsz döngölni:-))

  Ezek szerint látott már pszichológus... megnyugodtam.

  Lenne még mondanivalóm, de távol álljon tőlem, hogy pont TÉGED ingereljelek. Megtartom magamnak.

 • 2011.03.03 16:57:20Che_007

  Norindaa

  Nem lehet mindenki pénzügyes meg jogász! :-)
  Tudod azn Földön az élet nem a pénztől és a jogtól működik nem ez forgatja azt még ha te így is gondold.

  Gondolom Péterfy Borit az önálló nő példaképének tartod ugye?

  Akkor had idézzek tőle egy számából:

  "A pénz miatt
  Van minden
  Pénz nélkül élet pénz nélkül nincsen
  Pénz nélkül meghal a Föld
  És Dubaiban se lenne ennyi zöld"

  :-)
  És képzeld el neki is lett gyreke mert annak ellenére hoyg sok önálló pénzmániás nő a példaképének tekinti (bár nem értem hoyg pont ők ,miért) nem úyg gondolkodik mint a szövegértés minimumaival sem rendelkező 'alatvalói' :-D


  Gondolom most is ott vanm melletted a párod és foglya akezedet hogy amikor írsz...igen Nóri úgy van egyet értelk veled! oylan jó hogy ilyen egyformák vagyunk! :-)))))))))))))


  Jézusom! Az iylen gondolkodású embereket mint te örület könnyen lehet 'alázni', átverni , mert elég eccerú a világképe ami így könnyen kiismerhető a játékszabályaid életed állatira öccerű. GY ha meg akarnak vezetni érzelmileg az eszement könnyen megy mert te nem az élettapasztalatod alapján vágsz bele dolgokb ahanem a poroszos szabályrendszeredben bízol csak. Így ha trauma ér akkor nem megy afeldolgozás amert semmit se tanultál az életből ha nem is éled azt hanem kontrolálni akarod lesarkítani bedobozolni, megfizetni, megvenni forgatni hasznáéni megunni eldobni...... :-DDDDD

  Húúú de baromira nem vagy boldog!!!!

  gondolom Jónéháény férfi meg is tette ezeket az alázásokat már veled ! :-)

 • 2011.03.03 17:01:12véreshurka majonézzel

  tegye fel a kezét minden jól szituált, sármos magas 30 feletti gyermektelen férfi aki egy hiteleit nyögő többgyerekes anyukát akar pénzelni egy 20-25 éves gyermektelen hamvas bőrű nő helyett :D


  senki?

  köszönömköszönöm, csak ennyit akartam erről mondani :D


  Norindaa
  én nem a fantáziám alapján magyarázok hanem a hozzászólásaid alapján. nagy kül! :)
  most is jössz a pszichológussal mint stigmával mikor minden komolyabb állásnál belefuthatsz pszichológusba :D

 • 2011.03.03 17:10:42Chris Lamb

  véreshurka majonézzel :D :D :) :) Kicsit vitriolos volt DE igazad van :)))) Amikor a férfi kérdezi a nőtől: -Szeretsz? A nő: -Igen! A férfi: -Mennyire? A nő: -Hogyan állsz anyagilag?

 • 2011.03.03 17:13:16Che_007

  Noorinda:

  Ha te valós nő vagy akkor elégég, a díszpéldány annak amitőlk a férfiak többsége (már bocs) de irtózik. Mert folyton szuámonkérő vagy , méregető. Szerinted ennek helye vana ge ykapcsolatban? Nem inkább az elfogadásnak? Tudod van ahoyg a másik ember abbban job b amiben ete nem! Van hoyg ő neki nincsne annyi pénze ingatlkan ade mondjuk szive igen! N aés lehet pont ezért nincsen ingatlana meg kocsija! :-))))

  De te ha neked ezek a dologk számítanak mérceként és olyna zsvavakat hasznáélsz hogy lúúúzer a helyett hogy rosszúl szituált vagy vesztes természetű. Vagy ami leginkább az oylanokra jellemző: Anyuka kedvence , nem önálló.
  Nos akkor sajnálni tudlak. Metr pont akészbe beleülő könnyen jöün -könnyen megy emeberektől fogsz majd az életed során szenmvedni. Ha ilyne kézzelfogható egyszerű és az mebberi viselkedést, karaktereket , hasonlóságotr, érzelmeket teljesen mellőző értékrendszered van. Akkor neked elég egy sportos magas jóképű aki ledönt a lábadról (mert behízelgi ...öööö... nem kell sokminden mert ugye pénz exisztencia és jól nézzen ki ezek számítanak csak...magát könnyen (emberismereted zéróóó) majd miután megcsinált , megunt otthagy.

  Ettől te mit csinálsz? Méginkább kellenek azu ilyne pasik neked és lelúzerozod azokat akik valós életet élnek , küzdenek akik egymásra számítanak és nem átvernek.

  Sebaj...fogsz te még tanulni jópár dolgot az életben! :-)))

 • 2011.03.03 17:24:43Che_007

  véreshurka majonézzel

  Ihgen csak sjanos az állásinterjúkon pontosan az ilyen megkeményedett pénzre utazó nőket keresnek mert ők kegyetlenek tudnak lenni másokkal és önmagukkal is! :-) Tehát ot tez pont előny!

  És mivel ez így van sajnos vagy nem én azért a kiskosztümös ..nehezen egyeztető hölgyekkel kissé jobban odafigyelő vagyok. azaz hiába próbálok beszélgetni velük valahoyg kjobban figyeme a reakcióikat menynire valósak és függetleníttek e már amunka , pénz , hatalom, direktívák világától. Ha nem akkor max eljátzsom a húrjain és lesz ami lesz de elöbb utóbb kikötünk nála :-) Már ha van értelme ezt csinálni más szempontok alapján :-) A legjobbaz egészben hoyg az iylen nőknek ez éppen megfelelő .... :-D
  Mert amúgy is alig ér rá mert folyton dolgozik és mindig stresszben él , főnöke nyomása alatt (néhol szó szerint mert volt akkora rianc hoyg lefeküdjön vele 1-2 x abba nem gondolva hoyg d eutána mi lesz?). Az iylen nőkbe egy férfi sokat nem képzel bele és ő maga is gyakorlatilag ne,m is emged többet bele képzelni. (este 8 kor hív hoyg most végzett és ráér épp egy találkára, ami a melóról fog szólni , remegve stresszben nyomja a az érdektelen sódert hoyg aznap épp Mc alistair mennyire nem érttete meg az ő üzleti tervét...majd mikor aszexre kerül a sor akor nehezen tud elmennei mert nem enegdi el magát és elnézést kér érte ...vagy épp kiéli magát az egészben és kompenzál egy durva szexel...ilyne is olyan is volt már) de a alényeg nem igazán lehet rájuk számítani semmiben sem! :-) Nme maard más nekik int a trófeáikkal (ingatlanok, kocso, új rucik) példálózni és aki nem oylan mint ők azok a lúúúzerek.


  Viszon amit keres az pont egy olyan pasi csak 40 év felett jön majd rá :-) Csak éppen én cápának öltöztem ... bad luck...neki :-)

 • 2011.03.03 17:40:54Sadist

  Norindaa 2011.03.03 08:14:41

  Nem az a fontos, hogy mit gondolsz magadról, objektív dolgokat sorolj!
  Derék-csípő arány, mellméret, ciklusod pontossága, feszes, kerek segged van-e, hányszor vagy hajlandó egy héten csinálni, stb. Nyilván ezek a reprodukció szempontjából fontosak.
  Elvégre egy normális férfi sem engedheti meg magának azt a lúzerkedést, hogy egy keskeny csipőjű, kismellű, lapos seggű nővel legyen, aki nem képes megszülni és táplálni egy egészséges gyereket.

 • 2011.03.03 17:43:06Sadist

  Azt a te tartod el dolgot pedig nem tudom honnan szedted, nem igazán jellemző a nőkre (sem), hogy eltartanák a férfit.

 • 2011.03.03 17:53:12Sadist

  De ahogy elnézem mások is ekéznek rendesen, mondjuk nem csoda :D Igazából nem is lenne baj, ha az elején kijelentetted volna, hogy neked bizony egy gazdag férfi kell, mert két gyereked van és nyakig ülsz az adósságban, cserébe pedig ezt meg ezt tudod nyújtani. Csak az elején ott cseszted el, hogy emellé le is nézed azt, akinek nincs meg az általad elvárt anyagi szint (ami nincs is valami alacsonyan).
  Azt legalább jól írtad, hogy a szeretet fontos dolog, csak kihagytál még pár dolgot, ami a sikeres, hosszútávú kapcsolathoz kell. Süt belőled az egoizmus, és valószínű ezért nem találsz magad mellé senkit.

 • 2011.03.03 17:56:49Che_007

  Norindaa:

  nincsen közös téma (pl a munkád mert az olyna hoyg abban tuti nem lesz közös) ...na széép erről beszéltem!
  A nő aki csak amunkájáról tud beszélni és ha az nem közös mert speckó akkor álljon fel teszi fel a kérdést ...jujjjjjjjjj
  annyi más van a avilágon kedves Norindaa mint ameló tudod? eleve a normális ember ott tölt el a legkevesebbet a 24 órából :-)))) Te meg azt teszed meg fő témának egy beszélgetésben. ez a sarokpont amiről beszélni lehet veled?

  Tudod mit? az ilyen nőket használják ki pont a férfiak. Mert (ugy emint mondtad igényes vagy) jól öltözől, adzs magadra biztosan jársz tornáznmi stb.... Sóval külcsiny van de belbecs nem igazán. Beszélgetni velke dolyna lehet mint ráspollyal rejszolni :-) Csak a tárgyak , munka , pénz, meg lúúzer cigányok, némi rasszista szózat az ingyenélőkről akiket te tartasz el.

  ezen egy sármos jóképű srác majd magában nevet és szépen lefektet és kihasznál. Perzs ete is majd az ő adottságait mert igazán másra nincsne is időd a te speckó fontos szakmádban :-D

 • 2011.03.03 18:32:56Norindaa

  Ekéztek, igen; de csak mert képviselem az álláspontomat, és mert itt vagyok, és mert hagyom. A nagy keménykedésben elfelejtitek, hogy én ezt akár arccal is vállalom, de abban nem vagyok biztos, hogy mindenki más igen. Ebből lehetett volna egy építő jellegű eszmecsere, de sajnos ehhez nem vagytok eléggé felnőttek, úgyhogy asszem lelépek. De előtte lenne néhány gondolatom (milyen fura, mi?)

  1. Nem vagyok topmenedzser, nem idegesít itthon a munkám; a munkahelyemen jól keresek köszönöm, (ti is?) a véleményemet figyelembeveszik, meghallgatják, tudják, ha nem, akkor nekik lesz több dolguk, pedig nem vagyok főnök, csak jó szakember. A munkahelyemen szeretnek. Hányan mondhatjátok ezt el magatokról? Süt belőletek a frusztráltság, a sértettség, de engem nem tudtok kikezdeni, mert ilyen szempontból köszönöm, jól vagyok. Egy TÁRS hiányzik az életemből, ha ismeritek a szó valódi jelentését, nem egy kolonc. Egyedül nevelem és eltartom a gyerekeimet, nem anyagi szempontból gondolkodom társban. Az, hogy egy nő (és egy férfi) kit tud tisztelni és szeretni, az teljesen szubjektív, ő maga dönti el, ezt befolyásolni nem lehet.Nekem ezt osztotta az Élet, nektek meg azt (akinek nem inge...)

  Gyanítom, hogy itt főleg olyanok kezdtek ócsárolni, akik kis albijuk magányában, vagy a munkahelyükön a főnök által megalázottan keresik a lehetőséget, hogy valahol helyreállítsák a lelki békéjüket. És itt találják meg, névtelenül persze.

  Mondok egy újdonságot, kedves Véres Májashurka:
  életedben nem lesz olyan NŐD, mint én. És tudod miért? Mert nem szívlapáttal kell Tündért fogni, hanem lépesmézzel. Neked ezt még nem mondta senki?

  Cupp-Cupp!

 • 2011.03.03 19:16:35Sadist

  Úgy látszik az utolsó mondatom tökéletesen fedi a valóságot, köszönöm a megerősítést!

 • 2011.03.03 20:21:19Gerardus A. Lodewijk

  @retinax 2011.03.02 21:14:01
  pontosan így van

 • 2011.03.03 21:02:44véreshurka majonézzel

  Norindaa
  "Mondok egy újdonságot, kedves Véres Májashurka:
  életedben nem lesz olyan NŐD, mint én. És tudod miért? Mert nem szívlapáttal kell Tündért fogni, hanem lépesmézzel. Neked ezt még nem mondta senki?"


  :DDD
  láttatok már ennél beképzeltebb libát? ezért van annyi magányos nő, mind azt hiszi az ő lukából kel fel a nap :D
  persze hogy nem lesz olyan nőm mint te, anyagias, gyerekkapartató többgyerekes kihaszáló ....

  menekülök a kérdezősködő fajtádtól, szerencsére vannak nők akik jóban-rosszban együttlétben gondolkodnak! kifejezetten szegényesen tolom mert ezzel a te fajtádat lerázom

 • 2011.03.04 00:14:34reka80

  ejha, micsoda indulatok.. sokan csak egy kis ingyenalazasert jarnak ide, marmint, hogy ok ingyen alazhassanak masokat...
  Norinda, hagyd a hulye fikazokat,nem szabad ennek bedolni.. hogy neked mi a fontos, es mi szerint cselekedj, csak te tudhatod. ha hallgatsz az erzeseidre, intuiciodra, levonod az eddigi tapasztalataidbol a kovetkezteteseket.
  ilyen szempontbol megerositest keresni egy internetes forumon lehetetlen kuldetes. a fikazok egybol megerzik a bizonytalansagodat, es ott marnak beled, ahol sejtik, hogy a legjonbban faj.

 • 2011.03.04 11:16:34Che_007

  reka80:

  Öööö ...

  "Norinda, hagyd a hulye fikazokat,nem szabad ennek bedolni.. hogy neked mi a fontos, es mi szerint cselekedj, csak te tudhatod. ha hallgatsz az erzeseidre, intuiciodra, levonod az eddigi tapasztalataidbol a kovetkezteteseket."

  :-)

  Ha végigolvastad volna Noorinda bejegyzéseit nem írnál ekkora blődséget. Pontosan hoyg neki nem számítanak ezen dolgok :-) Pont az jött le itt szinte mindenkinek hoyg egy szááámííító perszóóna. Ebböl lett ez a 'fikázás'. De alapvetően lehet az egész értelmetlen mert Noorinda eleve nem egy nő :-)

  De sebaj , elég gyakorlott lehetsz a net világában ha ennyire 'szofisztikált' vagy, hogy általánosítasz mindenkit egy kalap alá véve.

  "ilyen szempontbol megerositest keresni egy internetes forumon lehetetlen kuldetes. a fikazok egybol megerzik a bizonytalansagodat, es ott marnak beled, ahol sejtik, hogy a legjonbban faj."


  Továbbá ha van olyan pont ahol a legjobbban fáj akkro az nem jelenti azt hoyg az nem igaz !!!!!
  Az hoyg egyesek azt kihasználják, mert ordítóan kitűnik az nem ejlenti azt hoyg hülyeség és nem igaz!

  Az igazság tudod reka80 az önmagukkal sem tisztában levő strucc emberpalántáknak eléggé fájdalmas tud lenni. Ha megkíméljük magunkat ezen dolgoktól attól csak baromira nem oldjuk meg a gondjainkat hanem csak tartósítjuk. te éppen ebben segédkezel. :-)

  A jó barát is arról ismerszik meg hogy a hibáinkat is elmeri mondani nekünk, ha hallgat akkor nem is érdekli mi baj lehet velünk majd abból adódóan. Persze mi nem vagyunk Noorinda barátai éppen ezért az értetlenkedése miatt is szarkasztikusan fogalmaztuk meg mondandóinkat.

  De leeht tök értelmetlen volt az egész (ő egy áll személyiség) mást nem mindenki más tanult belőle és a témában voltak használható gondolatok is.

 • 2011.03.05 16:06:25reka80

  az ilyen "joakaroktol" mentsen az isten, akik anyazassal, mocskolodassal akarjak "felnyitni a szemem". errol ennyit.
  aki ferfi pedig azzal jon, h. "nem a penz szamit, csak az erzelmek, mki , aki mast mond, szamito",gondolkodjon el, o szivesebben toltene egy ejszakat ordog noraval vagy vagy a penztaros Julika nenivel? szivesebben beszelgetne par orat kiszel tundevel vagy D. Toth Krisztaval? hol ebedelne inkabb, a boraros ter talponalloban vagy náncsi neni vendeglojeben?
  nana, h. elonyben van az a ferfi, aki nem csoro,aki fel tud valamit mutatni a bankszamlajan es karrier teren is. ahogy az a ferfi is, aki intelligens, van humora, es meg jol is nez ki. ezek mind egyutt teszik ki a "jo ferfi"-t, vagyis az olyan ferfit, akivel szivesen elne egyutt egy no, akitol vallalna gyermeket. es nyilvan ezeket a kvalitasokat hasonlo mertekben a notol is el lehet varni.
  szoval ha valaki nekem ezzel jon, "ne nezd a penzt", az vagy azert van, mert egy alszent alak, vagy azert, mert neki nincs, es csak a frusztraltsag szol belole.

 • 2011.03.05 19:38:43Sadist

  "szoval ha valaki nekem ezzel jon, "ne nezd a penzt", az vagy azert van, mert egy alszent alak, vagy azert, mert neki nincs, es csak a frusztraltsag szol belole."

  Vagy pont, hogy van neki, de utálja, hogy csak az alapján ítélik meg, és nem veszik észre az egyéb kiemelkedő tulajdonságait.

 • 2011.03.05 23:30:11Ganglion

  Az tényleg gáz ha 1-2 nappal a szakítás után az ember már rögtön másik társat keres. Bár én azokat sem értem akik ha szakítanak 2-3 hónap múlva már más mellett vannak. 2-3 hónap alatt nem lehet feldolgozni egy kapcsolatot és megismerni egy másik embert...
  Az meg, hogy az a gáz ha 2 évnél hosszabb ideig nincs az embernek párja szerintem butaság. A páromnak és nekem se volt nagyon sokáig párkapcsolatom azelőtt, hogy összejöttünk volna. Egyszerűen együnk se találkozott olyan személlyel akit el tudott volna képzelni maga mellett.
  A randira és társkeresésre görcsölőknek meg csak annyit mondanék, hogy úgyis akkor találkoznak majd a megfelelő emberrel amikor egyáltalán nem is számítanak rá. :) (Nálunk is így volt.)

SZÓLJON HOZZÁ!

Blogok, amiket olvasunk

MAI MANÓ 6 híres első kép a természettudomány világából

A tornádóról egészen odáig a legtöbben azt hitték, csak valami babonás mendemonda, ami nem is létezik. Híres első képek.

SCHRÖDINGER Közeli vagy távoli jövő a fejátültetés?

A sajtóban néha elő-előbukkan egy hangzatos főcím, néha olyan is, amely 2017 végére már komplett fejátültetést is sugall. Mennyi igazság lehet ezekben? Hol tart a tudomány jelenleg?

HEALTH A legjobb módszer, ha leszoknál a dohányzásra

A leszokás sikerrátája "natúrban" csak 5-7 százalék. Ha viszont felkészülten állsz neki, ezt 50-70 százalékra növelheted. Leszokás lépésről, lépésre.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta