Melyik lesz az ország kedvenc patikája? (X)

Egymással versenyezhetnek hazánk gyógyszertárai a Magángyógyszerészek Országos Szövetsége pályázati felhívásában a Kedvenc Patikám címért. A győztesről a patikákban megforduló vásárlók szavazatai fognak dönteni.

A Magángyógyszerészek Országos Szövetsége – együttmûködésben a Gyógyszerészi Gondozás Szakmai Bizottságával, és a Roche Magyarország Kft. támogatásával – azért hozta létre a Kedvenc Patikám díjat, hogy
egy egészséges versennyel ösztönözzék a patikákat az emberségesebb és felelôsségteljesebb gyógyszerellátásra.

A felhívás elsősorban a patikákat látogató vásárlóközönséghez szól, mivel az ő szavazataik döntenek a díj sorsáról - de nem csak őket szeretné megszólítani. Egyaránt érintettek a gyógyszerészek, a gyógyszertári szakasszisztensek és asszisztensek is, mivel az ő feladatuk és felelősségük a vásárlók gyógyszerész-szakmai tájékoztatása és magas színvonalú kiszolgálása. Dr. Mikola Bálint, a Magángyógyszerészek Országos Szövetsége elnöke elmondta: „Az öngyógyítás nem helyettesítheti a gyógyszerészi gondozást. A gyógyszerészi gondozás optimalizálja a beteg relatív életminőségét, és biztosítja a terápia alkalmazása során elérhetô legjobb eredményt.

Értékelési szempontok:
• Segítôkészség, kedvesség
• Odafigyelés, érdeklôdés
• Kiszolgálás
• Szakmai felkészültség
• Plusz szolgáltatások

Szavazz a kedvenc patikádra, és nyerj!

Ha van kedvenc patikád a lakó vagy munkahelyed környékén, ahova szívesen térsz be, ha gyógyszerre, speciális kozmetikumra, vagy akár csak tanácsra van szükséged, akkor szavazz te is, és nyerj egy wellness hétvégét!

A szavazatodat több formában is leadhatod: megtalálod a szórólapot jó néhány újságban, kitöltheted a kérdőívet még ott helyben a patikában, de a legkényelmesebben talán a www.kedvencpatikam.hu weboldalon szavazhatsz.

  • A voksok leadásának határideje 2011. szeptember 30.

„A patikák érdeke is, hogy ösztönözzék vásárlóikat a szavazásra: egyrészt többen megismerik a patikát és a benne dolgozó szakembereket, másrészt a dicsőségen kívül értékes díjakkal is jutalmazzuk a győzteseket. Tréningen, továbbképzésen vehetnek részt az élen végző gyógyszertárak munkatársai, de patika-felszerelést és felújítást is el lehet nyerni- mondta Dr. Mikola Bálint. Az ünnepélyes díjátadóra 2011 októberében, a Magángyógyszerészek Országos Szövetsége XXI. kongresszusán kerül sor.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek