KEDVENCEK

Elpusztult a 2 méteres óriáskutya

2009. augusztus 16., vasárnap 08:40

kutya-fokusz Gibson, a német dog 2 méter 16 centis volt, de nem a farka végétől az orra hegyéig mérve, hanem a hátsó lábaira felágaskodva. Az óriáslényt el kellett altatni, mert bár amputálták mellső lábát, terjedő csontrákját nem tudták megállítani.

 

kutya2Az eb végzetes csontrákban szenvedett, ezért gazdasszonya úgy döntött, elaltattatja. Gibson Kaliforniában élt, betegségét áprilisban diagnosztizálták. Bár amputálták jobb mellső lábát – hogy ne terjedhessen tovább a betegség testében –, és kemoterápiás kezelést is kapott, mégsem sikerült megfékezni a kórt. Fajtáját tekintve német dog volt.

 

Magassága, avagy inkább hossza okán szerepelt több tévéműsorban, és nemcsak amerikaiban, hanem japánban is. A Guinness Rekordok Könyvében még ő szerepel a világ legmagasabb kutyájaként.

 

A kutyasztorik nem érnek véget:

A kínai császár lábfejének melegen tartása a hideg kőpadlón » Kutyák furcsa szerepkörben

Második kutyámmal szinte minden csődöt mondott, ami az elsővel működött » A baj mindig a gazdával van

Úszni megy esténként a vizsla » Csipesz a Dunában és a Platánban

A kutyák néha szórakozni mennek » Csipesz is fesztiválozik

És pihenésképp akár el is utaznak » Csipesz elment nyaralni

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta