Elpusztult a 2 méteres óriáskutya

kutya-fokusz

Gibson, a német dog 2 méter 16 centis volt, de nem a farka végétől az orra hegyéig mérve, hanem a hátsó lábaira felágaskodva. Az óriáslényt el kellett altatni, mert bár amputálták mellső lábát, terjedő csontrákját nem tudták megállítani.

 

kutya2Az eb végzetes csontrákban szenvedett, ezért gazdasszonya úgy döntött, elaltattatja. Gibson Kaliforniában élt, betegségét áprilisban diagnosztizálták. Bár amputálták jobb mellső lábát – hogy ne terjedhessen tovább a betegség testében –, és kemoterápiás kezelést is kapott, mégsem sikerült megfékezni a kórt. Fajtáját tekintve német dog volt.

 

Magassága, avagy inkább hossza okán szerepelt több tévéműsorban, és nemcsak amerikaiban, hanem japánban is. A Guinness Rekordok Könyvében még ő szerepel a világ legmagasabb kutyájaként.

 

A kutyasztorik nem érnek véget:

A kínai császár lábfejének melegen tartása a hideg kőpadlón » Kutyák furcsa szerepkörben

Második kutyámmal szinte minden csődöt mondott, ami az elsővel működött » A baj mindig a gazdával van

Úszni megy esténként a vizsla » Csipesz a Dunában és a Platánban

A kutyák néha szórakozni mennek » Csipesz is fesztiválozik

És pihenésképp akár el is utaznak » Csipesz elment nyaralni

 

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.