CSALÁD RÖVIDHÍR

Tavaly közel 30 milliárdot adományozhattunk volna

2011. február 16., szerda 16:24 |

Adományoddal most te is segíthetsz megmenteni az árva, elhagyott kutyák életét, így esélyt teremtesz, hogy újra szerető otthonra találhassanak. Az életmentő program sikere nagylelkű támogatók adományain múlik. A Vigyél Haza Alapítványhoz most már SMS-ben is elküldhető a támogatás.

Az APEH kimutatások 2010. augusztusi feldolgozottsági szintje szerint 29,7 milliárd forintról rendelkezhettünk volna, ami maradt az államkasszában. A Vigyél Haza Alapítvány most arra szeretné kérni a kedves adózót, hogy adja adója 1%-át annak a szervezetnek, akinek korábban is adta, ha meggyőződött róla, hogy a pénz jó helyre, jó célokra megy. Az alapítvány most azokhoz az adózókhoz kíván szólni, akik eddig nem adták senkinek az 1%-ot. Nem az a céljuk, hogy az állatvédelemre eddig is felajánlott támogatásokat irányítsák más alapítványhoz, hanem, hogy motiváljanak, új réteget szólítsanak meg és ösztönözzenek a jótékonyságra. SMS-ben is adományozhatsz, ha a 1784-es számra elküldöd az „adomany” szót. Ezzel 300 forinttal járulsz hozzá a nemes célhoz.

„Alapítványunknak nincsenek fizetett munkatársai. Valamennyi adományt - melyet nagylelkű támogatóinktól kapunk - kizárólag a sérült és gazdátlan kutyák gyógyítására fordítjuk – mesélik a szervezők. Tagjaink a munkájukat kizárólag elkötelezettségből, az állatok iránt érzett szeretetből ingyenesen, szabadidejükben látják el. Önkénteseink ismereteik, lehetőségeik és képességeik szerint végzik szerteágazó és komoly tevékenységüket." Az alapítvány kuratóriumának tagja az örökzöld Novák Péter is, aki zenész, koreográfus, és elkötelezett szószólója a kisebbségeknek, valamint a hátrányos helyzetűeknek: így minden kivert kutyának is.”

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta