CSALÁD RÖVIDHÍR

Melegítsetek be a karácsonyra a Mikulás Fesztiválon!

2010. november 23., kedd 18:11

Január 6-ig tárt kapukkal vár kicsiket és nagyokat a Nagykarácsonyban megrendezett Mikulás Fesztivál. A hétvégenként zajló programokon krampuszokkal és a Magyar Mikulással is találkozhatunk, de koncertek, bábjáték és szalmalabirintus is színesíti a felhozatalt.

Január 6-ig minden hétvégén programokkal várják a gyerekeket Nagykarácsonyban: a Mikulás Fesztivál többek közt játszóházzal és bélyegkiállítással teszi szebbé az ünnepet megelőző időszakot.

Az idei szezon újdonsága az a kiállítás, amely a Titkokat Őrző Manók világába kalauzol, a Szalmalabirintusban pedig a krampuszok által elrejtett tárgyak várják, hogy megkeressék őket. Hétvégenként bábjáték, mesejáték, koncertek és bohócparádé szórakoztatja a látogatókat, a Karácsonyi Múzeum emellett az ünnepekhez kapcsolódó és helyiek által készített érdekességeket mutat be.

És ha mindez még nem lenne elég: hangversenyekkel és adventi vásárral is kedveskednek a közönségnek, a helyszínek között lovaskocsi és kisvonat közlekedik, és személyesen is találkozhatunk a Magyar Mikulással. Az adventi vásár november 27-én, szombaton nyílik.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta