ANGYAL

Az Old Trafford stadion gyepén vette át a Vodafone az Év Szponzora díját

2011. január 22., szombat 18:36

A Vodafone egy tavalyi jótékonysági futóversenyen összegyűjtött adományokból a SOTE II. számú Gyermekklinikája baba-mama részlegét segített felújítani, de az utóbbi 10 évben is több mint 1 milliárd forint értékben jótékonykodott. Ma a Manchester United stadionjában kapta meg a Puskás - Ferguson - Év Szponzora díját.

2010 áprilisában az ír Harry Harron és a brit Simon Saunders 250 kilométeres szaharai futásával teljesítette a Marathon des Sables-t, a világ egyik legnehezebb futóversenyét. A rendkívüli teljesítmény végrehajtásában a Vodafone támogatta őket. A jótékonysági futóverseny segítségével összegyűjtött adományok eredményeként 2010-ben a SOTE II. számú Gyermekklinikája az Alapítvány és a Vodafone jóvoltából létrehozhatta baba-mama részlegét a súlyosan beteg rákos kisgyermekek részére.

A Vodafone az Old Trafford stadion gyepén vette át a díjat

A támogatással a Vodafone elnyerte a Robert Burns Nemzetközi Alapítvány idei Puskás - Ferguson - Év Szponzora díját. A trófeát dr. Beck György, a Vodafone elnök-vezérigazgatója Manchesterben, az Old Trafford stadion gyepén 75 000 ezer néző előtt ma vehette át Sir Alex Fergusontól, aki amellett, hogy immáron 25 éve a világ egyik legjobb focicsapatának tartott Manchester United világhírű edzője, egyben a Robert Burns Nemzetközi Alapítvány tiszteletbeli elnöke is.

„Nagyon büszke vagyok a díjra és a Vodafone összes munkatársára, az elkötelezettségükre, amelyet a társadalmi felelősségvállalás és szponzorációs munkák területén mutatnak. Számos különböző stratégiai fontosságú felelősségvállalási projektben veszünk részt a környezetvédelemtől kezdve a fogyatékkal élő emberek munkaerőpiacra való visszatérésének támogatásáig. Folyamatosan arra ösztönözzük munkavállalóinkat, hogy ők is vegyenek részt társadalmi felelősségvállalás programjainkban, ezért úgy gondolom, hogy az áldozatos munkájuknak is elismerése ez a díj”- mondta dr. Beck György.

A Vodafone felelősen viselkedő gazdasági szereplőként nagy hangsúlyt fektet a hátrányos helyzetű emberek támogatására. A vállalati felelősségvállalás üzleti stratégiája szerves részét képezi, az elmúlt évtizedben több mint 1 milliárd forint értékű támogatást nyújtott Magyarországon a Vodafone.

A Robert Burns Nemzetközi Alapítvány (RBIF) jótékonysági tevékenységét összekapcsolja a kulturális tapasztalatcserével. Célja, hogy a társadalmi felelősségvállalást bevezesse és elterjessze a magyar közéletben. Ehhez érdekes célokat, termékeket, ötleteket ajánl a vállalatoknak.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta