HÚSVÉT 2017

Pinterest vs valóság - húsvét edition

2017. április 13., csütörtök 09:33

Ha hozzám hasonlóan neked sincs kézügyességed, viszont vannak kézműveskedni szerető gyerekeid, akkor biztosan nem kell bemutatni az internet vs valóság jelenséget. A recept mindig ugyanaz: találunk egy "gyors, egyszerű dekoráció" tippet, nekilátunk, küzdünk vele órákig, aztán végeredmény lesz valamilyen, de soha nem olyan, mint amit az inspirációs kép mutatott.

Most például azt találtuk ki, zoknyinyulakat fogunk készíteni húsvétra. Mi lehet ezen olyan nehéz? Ez volt az ötletadó fotó:

Oké, nekünk nincs varrógépünk, viszont annál több fél pár zoknink, csináljuk hát!

A végeredményt pedig mutatom, ezt a három teremtményt hoztuk létre nagyjából három óra alatt, rengeteg sírva röhögéssel. A kecskeszemű, aki bizonyára remekül lát térben köszönhetően a feje két oldalán elhelyezkedő látószerveknek. A szinte teljesen lábnélküli rózsaszín, akinek rejtett értéke, hogy figyelmetlen gombfelvarrásból kifolyólag keletkezett egy fenéklyuka is, amit csak a jó ismerősök láthatnak a ruha alatt, és a kockás, akit a mindent gondosan elmagyarázó anya (én) elfelejtett kifordítani a szemek felvarrása előtt, így aztán nem lett valami áramvonalas, amiről aránytalan hosszúságú kezei terelik el a figyelmet.

nyulak2

A teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy közben remekül szórakoztunk, nagyjából öt percenként jött egy momentum, amin tíz percig röhögtünk, és a gyerekek nagyon megszerették szörnyszülött kis teremtményeinket, akiket azóta fel alá hurcolnak a házban, összességében tehát megérte.

Viszont ha esetleg belefognál, a cikk írása közben találtam meg, hogy létezik hozzá részletes tutorial is, nem mintha nekünk azzal jobban ment volna, de másnak még segíthet. Itt van.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓZAN 7 világsztár, aki szakított az alkohollal

A Harry Potter, a Jóbarátok vagy épp a Szex és New York sztárjait sem kímélte a pia, van, aki azt mondja, a 30-at sem érte volna meg, ha nem változtat.

STÍLER Praktikák, ha minden reggel elkésel

Itt két perc, ott öt, meg még három, és már megint elkéstél? Öt tipp, ha szeretnéd a reggelt jobban kézben tartani, és végre nem utolsóként beesni a munkába.

KETTŐS MÉRCE Vagyonadó: tényleg erre van szükségünk?

A vagyonadó mellett és ellen is lehet érvényesen érvelni, a legjobb talán, ha először is végiggondoljuk, miről beszélünk.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés