KARÁCSONY

Idén melyik volt a kedvenc karácsonyi reklámja?

2015. december 20., vasárnap 12:43

Az idei karácsonyi szezonban is remek hangulatfokozó videók és reklámfilmek készültek, így nem volt nehéz dolgunk, mikor nekiláttunk a legjobb karácsonyi kisfilmes anyag összeállításának. Tehát a kreatívosoknak köszönhetően 2015-ben sem maradtunk megható és vidám kisfilmek nélkül, volt itt minden, ami ilyenkor már-már kötelező, a cuki állatoson át a furcsa nagypapától a jólelkű kislányig, sőt a Netflix egyenesen Bill Murray-t izzította be az év utolsó hónapjára. Nézze meg a hajtás után, hogy melyek voltak a mi favoritjaink és szavazza meg ön is kedvenc karácsonyi videóját!

A bénázó macska, aki miatt majdnem dugába dőlt a karácsonyi muri

Cuki állatokkal és gyerekekkel mindent el lehet adni. Jól tudták ezt az aranyszabályt a brit Sainsbury's kreatívosai is, akik Judith Kerr novellája alapján készítették el ünnepi kisfilmjüket. A végeredmény annyira imádnivalóra sikerült, hogy talán ez az egyik legnagyobb riválisa a karácsonyi reklámokban erős John Lewis féle holdas videónak. Kattintson és nézze meg, hogy akaratlanul is micsoda mizériát indít el, majd az emberi összetartásnak hála hogyan ússza meg az egészet a videó főszereplője, Mog, a macska.

A spanyol lottó karácsonyi reklámja

"Azt mondják, egy jó történethez kell egy jó főszereplő és egy cél, amit nem ér el, így az olvasó vagy a néző szurkolhat neki, hogy végül valóra váljon az, amit szeretne" – mondta Juan García Escudero, a madridi Leo Burnett kreatív igazgatója a több mint három perces kisfilmről ami Justino, a próbababagyári éjjeli őr történetét követi nyomon. Amennyiben önt sem hagyja hidegen a karácsonyi lottó láz, akkor feltétlenül nézze meg, hogy hogyan szórakoztatja a főhős a nappali műszak dolgozóit és hogy azok a végén miként hálálják meg a magányos éjjeli őr figyelmességét!

A karácsonyi videókban verhetetlen John Lewis idei dobása

A brit áruház tavaly cuki pingvinekkel, előtte meg medvével gondoskodott róla, hogy a cég karácsonyi reklámjától olvadjon el a világ. Az idei, "Man on the Moon" néven futó kisfilm főszereplője egy hat-hét év körüli kislány, Lily, aki egy távcsövön keresztül követi egy Holdon élő idős bácsi magányát, aki a távolság miatt nem tudja viszonozni a kislány kíváncsiságát. A John Lewis sajtóközleménye szerint a videó arra hívja fel a figyelmet, hogy az olyan örömteli és érzelmileg intenzív időszakokban, mint a karácsony, vannak olyanok, akik egyedül érzik magukat. Nézze meg, hogy miként oldja meg a kislány a közötte és a bácsi között lévő távolságot és döntse el, hogy vajon idén is megérdemli e a cég a legjobb karácsonyi videó címet! Érdemes megnézni az Aldi paródiáját is a témában!

Megvillan a német humor az Edeka karácsonyi videójában

A John Lewis féle karácsonyi hirdetéshez hasonlóan egy magányos idős úrral reklámoz a német Edeka is. A kisfilm főhőse megelégeli, hogy a családja a világ különböző pontjain, egymástól távol tölti a karácsonyt, ezért egy nem túl szép, de hatásos húzással ülteti le végül az egész családot az ünnepi asztalhoz. Na de nem lőjjük le a poént, kattintson és nézze meg a német márka kissé morbidra sikerült karácsonyi videóját!

A kis kedvencek titkos életének karácsonyi különkiadása

Az Illumination Entertainment és az Universal Pictures 2016 nyarán debütál legújabb animációs filmjével, A kis kedvencek titkos életével, de a készítők azért gondoskodtak róla, hogy a premierre már minden rajongó jól ismerje a karaktereket. Az ünnepi kisfilmben egy erőltetett karácsonyi fotózáson vesznek részt a főhősök, aminek jól láthatóan nem örülnek annyira, mint gazdáik. Kattintson a videóra és nézze meg, hogyan festenek a profin felépített főhősök röhejes csúnya pulcsiban, giccses díszletek között!

Very Murray Christmas a Reszkessetek betörők helyett

Ennél viccesebb produkcióval már nem is bővíthette volna a Netflix a karácsonyi filmek széles repertoárját. A sorozatkészítésben erős társaság vezetősége Sofia Coppolát kérte fel arra, hogy rendezzen egy ünnepi műsort, ő pedig készített egy New York-i szállodában játszódó produkciót többek között Bill Murray, George Clooney, Miley Cyrus, Chris Rock, Amy Poehler és Rashida Jones főszereplésével. Nézze meg a kisfilmben a Carlyle Hotelben játszódó sztori előzetesét és várja ön is A-listás sztárokkal a karácsonyt!

Fogadjon örökbe Mikulás-segédnek öltöztetett kutyákat és macskákat

A Freshpet karácsonyi videójában Mikulás-segéd ruhába bújt, emberi kezeket kapott cuki kutyák és macskák csomagolják és készítik az ajándékokat a Mikulás karácsonyi műhelyében. A hirdetés külön érdekessége, hogy a kisfilm szereplői reménykednek abban, hogy örökbe fogadja őket valaki és a menhelynél otthonosabb környezetben tölthetik majd a karácsonyt. Nézze meg, hogy milyen figyelemfelkeltő reklámmal próbál gazdát keresni a házikedvenceknek a Freshpet és szavazzon!

Szerintem a legjobb karácsonyi videó...

 • 77
  A Sainsbury’s macskás reklámja
 • 74
  A spanyol lottó karácsonyi reklámja
 • 52
  A John Lewis kisfilmje a Holdon élő bácsival
 • 118
  Az Edeka morbid karácsonyi videója
 • 42
  A kis kedvencek titkos életének karácsonyi különkiadása
 • 12
  A Sofia Coppola féle Very Murray Christmas
 • 46
  A Freshpet ajándékot csomagoló kutyái és macskái

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta