KARÁCSONY

Mutatjuk az idei év eddigi legcukibb mikulásos videóját

2015. december 9., szerda 19:34

Az angliai Middlesborough-ban élő hároméves Mali Phoenix Williams-Cody anyukájával már többször is ellátogatott a helyi bevásárlóközpontba, most éppen a Mikulást látogatták meg. A kislány a Mikulásnak egy dallal készült, de csak a dal feléig jutott, amit szóvá is tett neki a Télapó, aki ekkor tudta meg, hogy Mali nem süket és nem is néma, csak lemaradt a kommunikációban, ezért speciális iskolába jár, ahol viszont megtanulta jelnyelvvel kifejezni magát. Ezt a Mikulást azonban nem lehetett ilyen apróságokkal kizökkenteni.

"A jelnyelvet ismeri?" - hallatszik a videóban a kérdése, majd jelelésre váltva folytatta a beszélgetést a kislánnyal, hogy mit is szeretne a fa alá. A videó önmagáért beszél, a kislány felcsillanó szemekkel beszéli meg jelnyelven a Télapóval, hogy minden vágya egy roller. Mutatjuk a videót, a sírás pedig garantált. 

A videó azonnal felrobbantotta a netet, és persze nagy érdeklődést váltott ki mindenkiből, hogyan talált az áruház ilyen szuperképességű Mikulást. A Cleveland Center szóvivője azonban nem akarta lerombolni a karácsonyi hangulatot: "Hisszük, hogy a Cleveland Center Mikulása valódi, és ez a történet is csak a Karácsony szellemiségének varázsát bizonyítja [...] A Mikulás már negyedik éve tér vissza a Cleveland Centerbe, és ez volt mindeddig a legcsodálatosabb pár pillanat vele, amit valaha is átélhettünk."

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta