Mutatjuk az idei év eddigi legcukibb mikulásos videóját

Az angliai Middlesborough-ban élő hároméves Mali Phoenix Williams-Cody anyukájával már többször is ellátogatott a helyi bevásárlóközpontba, most éppen a Mikulást látogatták meg. A kislány a Mikulásnak egy dallal készült, de csak a dal feléig jutott, amit szóvá is tett neki a Télapó, aki ekkor tudta meg, hogy Mali nem süket és nem is néma, csak lemaradt a kommunikációban, ezért speciális iskolába jár, ahol viszont megtanulta jelnyelvvel kifejezni magát. Ezt a Mikulást azonban nem lehetett ilyen apróságokkal kizökkenteni.

"A jelnyelvet ismeri?" - hallatszik a videóban a kérdése, majd jelelésre váltva folytatta a beszélgetést a kislánnyal, hogy mit is szeretne a fa alá. A videó önmagáért beszél, a kislány felcsillanó szemekkel beszéli meg jelnyelven a Télapóval, hogy minden vágya egy roller. Mutatjuk a videót, a sírás pedig garantált. 

A videó azonnal felrobbantotta a netet, és persze nagy érdeklődést váltott ki mindenkiből, hogyan talált az áruház ilyen szuperképességű Mikulást. A Cleveland Center szóvivője azonban nem akarta lerombolni a karácsonyi hangulatot: "Hisszük, hogy a Cleveland Center Mikulása valódi, és ez a történet is csak a Karácsony szellemiségének varázsát bizonyítja [...] A Mikulás már negyedik éve tér vissza a Cleveland Centerbe, és ez volt mindeddig a legcsodálatosabb pár pillanat vele, amit valaha is átélhettünk."

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek