KARÁCSONY

Óriási jegyzettömböt a gyereknek!

2015. november 29., vasárnap 09:47

A gyerekek kreativitásának fejlesztésére az egyik legjobb módszer az, ha hagyja őket kedvük szerint rajzolni. De ez a legtöbb esetben kisebb-nagyobb problémát okoz, hiszen a határtalan képzelőerőt nem könnyű keretek közé szorítani. Ha gyakran fordul elő, hogy a gyerek mindent összefirkál, itt a tuti ajándék, aminek mindenki örülni fog! Kivéve a pénztárcája. 

A legtöbb esetben ez a keret a rajzlap lenne, és mivel néha valóban nehéz a szélek figyelembe vételével lendületesen alkotni, így előfordulhat, hogy az asztal  felülete is a mű részévé válik, amin a gyerek rajzol. Ennek egyik jó megoldása lehet, ha olyan asztalt szerez be, amire krétával lehet rajzolni. Ennek azonban megvan az a hátránya, hogy a tisztításához Ön is kell, illetve, ami rosszabb, hogy szinte minden krétás, és krétaporos lesz a környezetében. A Freshome.com azonban talált egy új megoldást.

Luc Lacroix tervező megoldotta ezt a problémát, alkotott ugyanis egy rajztömböt, aminél nem áll fenn a veszély, hogy a gyerek összefirkálja az asztalt, hiszen a rajztömb maga az asztal. Tulajdonképpen egy gigantikus méretű jegyzettömbről van szó, melynek kerete kerekeket is kapott, hogy az alkotó ne legyen helyhez kötve: akármelyik helyiségbe követheti a szülőket, például a konyhába is kiviheti az asztalt, hogy ott alkossanak.

Könnyítésnek még egy igen mély fiókot is kapott az asztal, így a ceruzáknak, filceknek, tollaknak is van helye. A papírasztal praktikussága megkérdőjelezhetetlen. Az ára azonban egy kissé húzós.

Első körben, a papírral feltöltött kerekes-fiókos tartóval együtt nagyjából 170000 forintot kell leperkálni. Az utántöltő papírtömbért már csak 74000 forint körüli összeget kell utalni, de persze mindezekre még rá kell számolni a szállítási költségeket is, ami az asztal, vagy a pót-rajztömb súlyától is függ, és tekintve hogy papírtömb, az meg nehéz, ez bizony még erősen megdobja az árat. Ha mégis szeretné megrendelni, azt itt tudja, talán még ideér.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

SZUBKULT 3 világhírű márka, amit migránsok virágoztattak fel

Három olyan világhírű márka pálfordulását mutatom be, amelyeket a közelmúltban bevándorló tervezők keltettek újra életre.

PSZICHOLIGHT Így állj neki a befejezetlen dolgaidnak

Sok befejezetlen és abbamaradt dolgunk van az életben. Nekem is van vagy féltucat. Egy személyes példán keresztül mutatom be, hogyan gyűrhetjük le ezeket, ha ismerjük az útközben felmerülő buktatókat.

LINGOHOLIC Két szuper trükk német (vagy más) névelőkhöz

Ha sosem értetted, hogyan lehetséges megtanulni minden egyes főnévről, hogy milyen nemű, most mutatok két olyan módszert, ami sokszorosára növeli az esélyeidet!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta