Óriási jegyzettömböt a gyereknek!

A gyerekek kreativitásának fejlesztésére az egyik legjobb módszer az, ha hagyja őket kedvük szerint rajzolni. De ez a legtöbb esetben kisebb-nagyobb problémát okoz, hiszen a határtalan képzelőerőt nem könnyű keretek közé szorítani. Ha gyakran fordul elő, hogy a gyerek mindent összefirkál, itt a tuti ajándék, aminek mindenki örülni fog! Kivéve a pénztárcája. 

A legtöbb esetben ez a keret a rajzlap lenne, és mivel néha valóban nehéz a szélek figyelembe vételével lendületesen alkotni, így előfordulhat, hogy az asztal  felülete is a mű részévé válik, amin a gyerek rajzol. Ennek egyik jó megoldása lehet, ha olyan asztalt szerez be, amire krétával lehet rajzolni. Ennek azonban megvan az a hátránya, hogy a tisztításához Ön is kell, illetve, ami rosszabb, hogy szinte minden krétás, és krétaporos lesz a környezetében. A Freshome.com azonban talált egy új megoldást.

Kép: o-carre
Kép: o-carre

Luc Lacroix tervező megoldotta ezt a problémát, alkotott ugyanis egy rajztömböt, aminél nem áll fenn a veszély, hogy a gyerek összefirkálja az asztalt, hiszen a rajztömb maga az asztal. Tulajdonképpen egy gigantikus méretű jegyzettömbről van szó, melynek kerete kerekeket is kapott, hogy az alkotó ne legyen helyhez kötve: akármelyik helyiségbe követheti a szülőket, például a konyhába is kiviheti az asztalt, hogy ott alkossanak.

Kép: o-carre.com
Kép: o-carre.com

Könnyítésnek még egy igen mély fiókot is kapott az asztal, így a ceruzáknak, filceknek, tollaknak is van helye. A papírasztal praktikussága megkérdőjelezhetetlen. Az ára azonban egy kissé húzós.

Kép: o-carre
Kép: o-carre

Első körben, a papírral feltöltött kerekes-fiókos tartóval együtt nagyjából 170000 forintot kell leperkálni. Az utántöltő papírtömbért már csak 74000 forint körüli összeget kell utalni, de persze mindezekre még rá kell számolni a szállítási költségeket is, ami az asztal, vagy a pót-rajztömb súlyától is függ, és tekintve hogy papírtömb, az meg nehéz, ez bizony még erősen megdobja az árat. Ha mégis szeretné megrendelni, azt itt tudja, talán még ideér.

Blogmustra