KARÁCSONY

A karácsony legkínosabb családi portréi

2014. december 27., szombat 16:38

Mindenki túlélte a karácsonyt, megvoltak a szokásos karácsonyfát ölelgetős, pirosba és zöldbe öltözött szarvasos/télapós remek szelfik is, és persze, idén is biztosan akadt néhány olyan pillanat, ami jó eséllyel nem illik bele a családinalbum tökéletesre fejlesztett fotóinak tengerébe. 

Hogy miről is beszélünk? A jól elkapott pillanatról, amikor az ordító gyerek egyáltalán nem akar a Télapó ölébe ülni vagy ugyan ott ül, de középső ujjával fejezi ki nem tetszését, esetleg Ádámot és Évát életre keltő, „fügefalevéllel” nemi szervük előtt tetszelgő család, netán a saját kezűleg eszkábált jászol, ahol gyerekek alakítják a szereplőket vagy, ahol az egész család fürdőruhában pózol a karácsonyfa előtt és még sorolhatnánk – de inkább nézze meg ön is a videón.

Ha önnek is van hasonló fotója és szívesen megosztaná velünk, hogy viszontláthassa egy újabb posztunkban, ide elküldheti. További kellemes pihenést kívánunk!

 

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JÓ FÉNYEKET Szelfi tippek kezdőknek és függőknek

Fejlődni mindig lehet, és garantálom, hogy az itt felsorolt tippek közül még a Kardashian lányok sem ismerik mindegyiket! Sosem értetted, másnak hogy lesznek mindig tökéletesek a képei? Hát így

ÚTIKALAUZ ANATÓMIÁBA Miért olyan makacs az ekcéma?

A világ egyik legelterjedtebb bőrbetegsége, gyakran hosszú hónapokig vagy évekig is eltarthat, ameddig javulni kezd az állapot. Sőt, gyakran a terápia ellenére hullámzó ritmusban, újra és újra visszatérnek a tünetek. Min múlik a tartós gyógyulás?

LELKI ZÓNA A szépség mellékhatásai

Ami szép, az jó is! Ez az összefüggés automatikus működésbe lép, ha más emberekről mondunk ítéltet – akkor is, ha racionális énünk nem ért egyet vele. A kedvező fizikai megjelenés átterjed az egyén megítélésének más dimenzióira is.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta